Skot: Besan sam zbog širenja laži protiv Amerike

Ostavite komentar


  1. Gospodine Skot i mi smo besni na vas i to s razlogom. Pa šta vi očekujete od naroda koga ste besomučno bombardovali 99.g. bez razloga kao da ti problemi koje ste vi navodno rešavali bombama nisu mogli da se reše na više različitih načina ali ste se vi odlučili za kaubojski. Pa malo vam je bilo što ste istresli onolike bombe, nego su još morale da budu uranijumske da nas postepeno uništavaju hiljadu godina. To je ta vaša demokratija, jel da. Ako mislite da smo to zaboravili varate se. Ako mislite da ćemo to oprostziti – NIKAD. Ali vama to nije ni važno, vi ste jaki a mi slabi i ništa vam ne možemo – nažalost..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.