Skup podrške profesora Filozofskog fakulteta Dinku Gruhonjiću: Ovde smo jer branimo pravo čoveka na stav

Ostavite komentar


  1. Studenti koji traže da Gruhonjić bude udaljen sa nastave su apsolutno u pravu.Ovde se ne radi o stavu nego o klasičnom govoru mržnje.

  2. Na „skupu podrške“ je bilo više novinara nego Šakićevih pajtosa. Najmanje što ova država može da uradi je oduzimanje državljanstva. Otkaz se podrazumeva.

  3. Slobodan čovek u slobodnom društvu slobodno iznosi svoje mišljenje. Srbija se tek bori za ostvarivanje ovakve slobode – verujem u potpuni uspeh čim se vlast promeni.

  4. Da li se na sličan način može izraziti i stav o komandantu logora Aušvic ili reći da je ime Adolf divno. Naravno da ne može. Ovo je čisto spinovanje. Ali ni to nije neočekivano.

  5. Evo nijedan komentar mi ne objaviste a pricamo o slobodi govora.
    Moja sloboda govora je ovo:
    Ovo je isfingirana frka koju prave zajedno sns i Gruhonjic/Lalic ili juce sns i Aida / Sofija. I jedni drugi sa privilegijama i dobrom lovom. Kao fol se sukobljavaju.
    Zasto? Pa da se zauzme medijski prostor i ne prica o pljacki i izdaji.
    Nemojte da podcenjujete inteligenciju ovoga naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.