Skupština otkriva put za Gvantanamo

* Ministarstvo pravde kaže da potpisani sporazum najpre mora da usvoji Vlada Srbije
TRAGOM: Sporazum o ekstradiciji između SAD i Srbije ostaje tajan do ratifikacije u parlamentu

Ostavite komentar


  1. To je to napredno vučićevo poimanje pravne regulative – vučić uber alles. Dakle, prvo vučić lično primi dva Gvantanamo zatvorenika, tek onda se potpiše sporazum, pa tek onda taj sporazum usvaja Vlada, onda ide skupština i, vučićevski normaljno, javnost je na kraju. Ili u prevodu, ko vas srbe pita, vaše je da me plaćate i ćutite.

  2. Kakva ekstradicija kad su US vojničine dobile dipl. imunitet za bilo koja zlodela na našoj teritoriji? Znači, potpisali smo naredbu o izručenju naših gradjana Americi za bilo koje delo koje Ameri okvalifikuju kao nedelo. E pa ovako nešto nije važilo u našoj zemlji od kada smo suverena država. Po ovom zakonu bi sutra mogao da se izruči i njegov autor. Nela Kuburović nema moju saglasnost za ovakvu odluku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.