Skupština: Pronađena još jedna fotelja

Ostavite komentar


  1. Jos dugo ce se pronalaziti ukradene stvari tokom petooktobarske „revolucije“. Svakoj takvoj situaciji olosi i kriminalci se raduju, jer dolaze do punog izrazaja njihove kriminalne sposobnosti. To sto je pronadjeno je samo „kap vode u moru“, u odnosu na ono koliko je tada pokradeno. Posebno nije utvrdjen obim kradje nakon petooktobarskog puca. Pogledajte samo tadasnje lidere koliko miliona evra su danas teski. A dotle su bili samo besposleni ulicari.

  2. Rulja je koristila to smutno vreme da nesto usicari, a lideri tadasnjeg DOS-a su mnogo vise pokrali. Brine me sto jos uvek nije utvrdjena njihova odgovornost, nakon cega bi pokradeno trebalo da se vrati narodu.

  3. Ovu vest da je pronađena fotelja nije trebalo javno objavljivati, jer će se opozicija potući oko toga ko će je prvi zauzeti.

  4. Mnogo su skuplje stavke: fantom iz Savamale, stanovi u Bugarskoj, vile na savskom nasipu, botovi sendvičari…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.