Ministarka Đukić Dejanović ispred „Ribnikara“: Treba tek utvrditi čiji je nož pronađen u dečakovom rancu

Ostavite komentar


  1. Treba od tog ucenika sto je imao noz odmah uzeti otiske prstiju DNK i odmah pod hitno zatvoriti mamu tatu baku deku tetu teca ma svu uzu i siru fameliju samo ostro ne smeju organi da zakazu

  2. Šta je dotična, bliska rođaka Šerloka Holmsa ili Džejmsa Bonda? Kako je sad sve odjednom bezbedno gospođo Holms? Godinama se građate novcem za vatromete, bakljade, „navijače“, Karleuše, fudbalere, a nemate novca za detektore za ulaze u škole, bolnice, fakultete! Ko zna šta bi bilo da nije bilo ovog jadnog policajca. Jadnog zato što je u XXI veku, umesto pravog detektora morao da pretura po dečijoj torbi u zlatnom dobu ekonomslog tigra.

  3. Mora da je neki vaš, odnosno da su mama i tata vaši čim pričate potpuno suprotno od roditelja koji su bili ispred škole. Opet zataškavanje i obmanjivanje širokih narodnih masa. Evo Pink TV ni ne prenosi ovu vest. Ko ima i Mts i SBB sve mu je jasno. Čak vas Slavice Đukić Dejanović i presednik navijač ofire javno zbog donetog pravilnika ne bi li se što više dodvorio narodu. Sad će izbori mora se. Eee pali daće Bog, a vi opozicijo ne budete li bili drugačiji od ovih skotova ne znam na koju ćete granicu pre.

  4. Otac „dečaka kod koga je pronadjen nož“ je došao u čkolu i drao se da mu je nož podmetnut. I odjednom ministarka Ćićolina ponavlja isto. „Tek treba da se utvrdi čiji je nož“. Ma nemoj, on je jadan naivan, nije video da mu je neko ubacio nož u ranac. A mi smo svi veverice?
    Nego, lepo brate kažite čiji je to „sinčić“ kad se toliko ubiste da ga opravdate.
    Kao što i „dečak ubica“ nije kriv, kao što će ministarka uskoro da nam otkrije. Ta deca u „Ribnikaru“ su se sama poubijala da bi to podmetnula „nevinom“ Kosti?

  5. Radio sam kratko vreme u Mašinskoj školi Tehnoart na Zvezdari kad je učenik doneo sekiru u školu, a direktor ga branio rečima da problem treba sagledati iz svih uglova, nije čak ni policiju zvao.

  6. „Treba tek utvrditi čiji je nož pronađen u dečakovom rancu“ U kojoj ulozi je ova karikatura? Na mestu nezapamćenog zločina – uvredljiva koncentracija imbecilnosti! Dopire li joj do svesti šta je izjavila?

  7. Sramota je šta pišete o doktorki koja je toliko života spasila…I još veća sramota sto odmah isudjujete dete koje i sami bilo iznenadjeno da ima nož u tašni…Sačekajte malo, zar ne vidite da neko namerno skreće pažnju javnosti baš u vreme kad se sudi dečaku ubici…
    Važno je da ispljujete nekoga bez razmišljanja…Sačekajte šta policija ima da kaže…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.