Slavko Ćuruvija fondacija istupila iz Radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara

  Ostavite komentar

  Društvo

  Rođena 100. beba "iz epruvete" u Kragujevcu: Centar za vantelesnu oplodnju jeste najmlađi u Srbiji, ali ima visoku uspešnost 9

  Rođena 100. beba „iz epruvete“ u Kragujevcu: Centar za vantelesnu oplodnju jeste najmlađi u Srbiji, ali ima visoku uspešnost

  Kroz Centar za vantelesnu oplodnju Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu za samo 5,5 godina rada prošlo je 530 parova, a pre nekoliko dana rođena je stota beba začeta u procesu vantelesne oplodnje. Ipak, da se ne radi samo o kvantitetu, već i o kvalitetu, pokazuje činjenica da je procenat uspešnosti u ovom Centru izuzetan, i u prošloj godini iznosio je 38,2 odsto.

  Naslovna strana

  7. februar 2023.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

  U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.