Slavko Ćuruvija fondacija: Obračuni sa neistomišljenicima uvod u fizičke napade

Ostavite komentar


  1. Ali oni ne znaju argumentovano razgovarati, zato i kreiraju polarizovano društvo. Verbalni linc neistomisljenika je njihov jedini nacin delovanja kao politicke grupe, zar ne? Pretnje nezavisnim novinarima nikada nisu prestale uprkos apelu EU, ako se ne varam. Isto tako sumnjam da, bratija na vlasti, razume pojam i znacenje „nezavisnih vesti“. Oni misle da su to strani placenici, jer, eto, ne dolazi iz samo jedne centrale u kojoj odlucuje samo jedan covek. Lose vreme za Srbiju, kako god okrenete.

  2. Ako je u fondaciji: „Slavko Ćuruvija“ i Branka Prpa onda ta fondacija nema nikakav legimititet.
    Branka, i ako je videla i poznavala ubice, više od dvadeset godina je ćutala da bi sada postala svedok odbrane dželata Čuruvije tvrdeći da streljanje na njene oči nisu izvršili optuženi već neko drugi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.