Sloboda nije data, na nama je da se borimo (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Još dve godine i trebalo bi da se penzionišem. Radim u državnom preduzeću. Šta ako me budu terali na izbore? Ako ne izađem, možda dobijem otkaz. Ko će mene zaposliti, jer objektivno nisam više produktivan, jedva izdržavam na radnom mestu i molim boga da mi da snage da dočekam penziju. Moja koleginica radi 7 godina na određeno, kako ona da se odupre. Mi smo najbolja Vučićeva lovina. Najradije ne bih izašao na izbore. Ako me otpuste moja potodica ostaje bez prihoda, jer samo ja radim. To je Srbija.Učestvovao sam u svim protestima proziv Slobodana Miloševića i napravio sam grešku što sam uvek mislio biće bolje i nisam otišao u inostranstvo. Ne kažem da se ne treba boriti, ali u mom slučaju se to nije isplatilo.Problem Srbije je veliki resurs Vučićevih kadrova, koji će prodati dušu za male pare.

  2. Vremena za polemike oko D.Mićunovića Srbija nema ..
    No pamet u glavu i pročešljsna DS na kormilo gradjana ..
    Još jedna proba ili Vučićev fašizam …
    Boško je malo dete u odnosu na Vučića i njegov sistematski
    planiran fašizamm… iz mafiju, korupciju drogu i devastaciju bica Srbije ..

  3. Pre nego sto sam davno otisao iz svog rodnog grada, ovakve stvari su se desavale u Domu kulture, Svecanoj sali gimnazije, Biblioteci, cak i u hotlu Grand. Vise slobode je bilo u Slobino vreme! Da li te ustanove jos postoje. Svaka cast ovom kaficu.Jel to gde su istrazivaci?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.