Slobodan Georgiev direktor nove kablovske televizije

Prenosi portal Cenzolovka

Ostavite komentar


  1. castili ovog casnog coveka nije pluvao po njima to je Mantra dosmanlija u takvoj drzavi gde pluvanje donosi privilegije tu ce vam ziveti vasa deca a vi se zamislite na njihovom sudbinom

      1. tebe ce ovaj da filuje meine ne zbg takvih gromada ja sam napustio zemlu u nemackoj takvi pluvaci nemaju hleba,ati igleda Sem racunara nemas nista sa takvim rezonom

      2. Vi ste onaj koji drugima kaže da su nepismeni botovi. Nepismeni presretaču botova, pročita li se piše odvojeno, ako se administratori smiluju pa ovo objave.

        1. UUU jeee, nahvatali ste nekog ko je omasio rec u pisanju. Bolje da vi ove vase botine tamo organizujete i odrzite im jedan kurs najosnovnijih pravila pravopisa, nego sto im saljete teme na koje ce da pisu i sto im drzite one vase „komesarske sastanke“ na svakih dva meseca, kada pojacati aktivnost i ostale gluposti. Zato, ne sviraj Sebastijanu (sto bi reko Basara), nego knjige u sake….

    1. Ne mozes Suki bez mantri Voje Seselja. On ti se nekako zapatio pa ti vidike suzio

  2. Bivši programski koordinator Balkanske istraživačke novinarske mreže (BIRN)… čovek promenio posao. Nije on političar da skuplja funkcije.

  3. I ja cestitam na pokretanju newsmax adria united media ovo ce biti informativni kanal isto samo ne znam sta united media misli sa ovim kanalom bolje da ako nesto pokrecu pokrenu kanal u zdravlju nova doktor mene je iznenadila ova vest bice smisla ako i ovo bude u D3 ponudi kad krene

    1. A šta je pisac hteo da kaže? Bez tačke , zareza i smisla nabacane reči.

      1. Nije vazna interpunkicja , siguran sam da ste razumeli sadrzinu onoga sto je pisac hteo da kaze.

  4. Koje kvalifikacije ima ovaj da bude direktor neke televizije? Kao sto je Vu lin kvalifikovan da bude ministar odbrane i Mali ministar finansija tako je i ovaj da bude direktor neke televizije.

    1. Poređenje baba i žaba. Georgijev će da bude direktor u privatnoj firmi, dok Vulin obavlja javnu funkciju. Vulina niko sa 2 grama pameti ne bi nikad postavio da upravlja privatnom firmom.

    2. Radule, Radule…ne mesaj jabuke i kruske. Vulin i Mali su drzavni cinovnici a ovo je privatna kablovska TV.

  5. Cestittka tim kompanijama poput N1 (zaboravili ste i Grand show kao jedan njihov delic a i Novu S), koje se finansiraju donri delom iz Luksemburga, a sve za „dobrobit“ gradjana..

    1. Draže mi je da me laže neko ko se finansira iz inostranstva nego neko ko se finansira mojim novcem a da mu to nisam odobrio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.