Slobodan Petrović prvi predsednik Gradskog odbora Pokreta SRCE u Vranju 1Foto: Fejsbuk/SRCE Srbija centar

Slobodan Petrović, master pravnik iz Vranja, izabran je za prvog predsednika Gradskog odbora Pokreta SRCE, odlučeno je na Osnivačkoj skupštini ovog pokreta. Za potpredsednicu je izabrana učiteljica Dragana Đorđević.

Petrović je istakao da je izabran „samo deo rukovodstva, a da su vrata Pokreta SRCE otvorena za sve“, kao i da će „u narednom periodu tek biti formirani resorni i mesni odbori“.

„Najveći problemi u Vranju su generalno stanje u kome se nalaze javne ustanove i preduzeća koje su okupirali naprednjaci. Pravu sliku o dugovima i koliko su urušene institucije imaćemo tek onda kad zbacimo SNS sa vlasti. U trenucima kada se menja vlast, moralo bi da se ispita poslovanje u svim javnim preduzećima i ustanovama, kako bismo došli do odgovora gde su naši novci“, rekao je Petrović za Danas.

Slobodan Petrović prvi predsednik Gradskog odbora Pokreta SRCE u Vranju 2
Foto: Fejsbuk/SRCE Srbija centar

Preostali članovi Gradskog odbora Pokreta SRCE u Vranju biće: Ivana Pešić, Dragan Antić, Predrag Stojković, Mirjana Ilić, Ivica Kostić, Milica Stojičić, Jovica Mladenović, Danijela Stefanović, Mihajlo Stanković, Biljana Nedeljković, Marko Stevanović, Filip Stojilković i Sandrijela Milenković.

Osnivačkoj skupštini prisustvovao je i predsednik Pokreta SRCE, Zdravko Ponoš.

Više veti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari