Sloga: Đorđević štiti kompaniju „Beograd na vodi“

Ostavite komentar


  1. Zaista kao čovek koji radi na bezbednosti radnika ovim putem želim da demantujem sindikat SLOGU jer je zaista veoma teško nekada naterati radnike da nose svu HTZ opremu,tek kad im se pripreti kaznama i kad se neko kazni od radnika koji ne poštuju obavezu počinju i ostali da je poštuju znači nije sve ni u poslodavcima.

    1. Sram vas bilo, čitam i ne mogu da verujem šta čitam. Ako je neko bio odgovoran i savestan, to je bio moj suprug. Ako je neko poštovao pravila, to je bio moj suprug. A da li su im kacige i markeri koje su nosili pomogli u ovoj situaciji?! I da li je obuka za rad uključivala letenje sa 22.sprata usled greške radnika koji su oplatu postavljali? Ako ste ovaj komentar pisali svojom voljom i pri zdravoj pameti, samo ću vam reći sram vas bilo!!!! A ono što ću pomisliti u sebi, naslutite sami

  2. Nazalost vecina kolega radnika su dosta nemarni i neodgovorni, ovo govorim samo iz apela da svako od nas radnika mora da se pridrzava svih radnih propisa i pravila, jer samim tim su manje sanse da se desavaju tragedije .
    Znate, najlakse je okriviti druge, i sa sebe baciti evenrualnu krivicu.

  3. Sram vas bilo, čitam i ne mogu da verujem šta čitam. Ako je neko bio odgovoran i savestan, to je bio moj suprug. Ako je neko poštovao pravila, to je bio moj suprug. A da li su im kacige i markeri koje su nosili pomogli u ovoj situaciji?! I da li je obuka za rad uključivala letenje sa 22.sprata usled greške radnika koji su oplatu postavljali? Ako ste ovaj komentar pisali svojom voljom i pri zdravoj pameti, samo ću vam reći sram vas bilo!!!! A ono što ću pomisliti u sebi, naslutite sami

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.