Slučaj filma Lazara Ristovskog primer korupcije i partokratije

Priča Danasa o tome da je Gradsko veće Čačka kupilo 4.300 ulaznica za nezavršeni film Lazara Ristovskog izazvala burne reakcije

Ostavite komentar


  1. Za vreme JUGOSLAVIJE oni koji su saradjivali sa UDBOM cinkarili svoje kolege i naravno bili clanovi SKJ oni su bili najbolji pevaci,pisci, glumci, ….

  2. U Srbiji je korupcija cvetala za vreme onih zutaca. Sad su stvari malo drugacije. Zato oni toliko i napadaju Vucica jer ne mogu vise da rade sta hoce.

    1. Cvele ovde se pominje Laza Ristovski,reditelj i glumac koji je podrzao onog na ovim izborima.,nikakvi zuti,cak ni mravi se ne pominju…Cvele Cvele…ili kako god da se zoves…ccc

  3. Koji vizionar je bio ŠOJIĆ, ovo sad je bolje nego li u seriji.

  4. Uvek sam voleo da Vas gledam kao glumca, ali posle podrške Vučiću prva asocijacija na Vas je vrrlo negativna.
    Ko ste Vi u stvari gospodine Ristovski?

  5. Kupovina karata u pretprodaji nije nepozanta kategorija nigde u svetu, ovde samo treba napljuvati Lazu Ristovskog jer je podržao SNS, neka se i dalje ne bave slučajem primanja Vuka Jeremića od Vlade Katara

    1. Otpisala sam ga kao glumca i čoveka onog trenutka kada se našao na listi podrške Aleksandru Vučiću i SNS-u. Što se tiče prodaje karata unapred, pretpostavljam da se morao naći način da se „projekat od nacionalnog značaja“ isfinansira, imaće taj „projekat“ svoju sns publiku. Kad može Ralf Fajns da se ogrebe o državu Srbiju, može i Laza Ristovski.

      1. gospodžo, zabole nas za katarske pare, ovde se otima moje i sve mu na svet ko moje uzme

    1. Od kada nije na javnim konkursima i i de preko opštinskih službenika partija i preko „karat za sve naše đake“. Jel stvarno veruješ da opština treba da šalje decu na „film od … moralno-političkog značaja“ u 2018-oj?

    2. Auuuu covece. Pa gde si video da skole koje jos imaju cucavce sponzorisu filmove?

  6. „Ako na izborima daš podršku kome treba, pritom imaš neko ime, onda ćeš da prođeš tako. Drugi mogu biti umetnici svetskog ranga, ali od toga neće imati ništa, jer nisu dragi onome kome treba da budu dragi. “ Ne vidim šta je sporno i u čemu je problem? Pa neću valjda da dajem pare nekome ko me ne podržava…

  7. Knjiga Carape kralja Petra je odlicna. Dirljiva i emotivna prica. I radujem se sto ce biti pretocena u film.
    Verujem sa ce Ristovski to dobro uraditi.
    Na kraju lepa prica, glumci koji rade….
    A ostalo ……nebitno

  8. Kakva glumacka velicina i karijera… A onda pljunes na sve to.. Stidite se gosn Ristovski!

  9. Karte za film su kupili oni koji na predstavu dolaze metroom, za koji već imaju karte.

  10. Bela lađa“ sa Šojićem nije humoristička serija fenomenalnog Siniše Pavića. To je u ovoj jadnoj, bednoj, načisto uništenoj Srbiji u poslednjih 5 – 6 godina, ozbiljna, realna istorijsko dokumentarna serija u kojoj je Šojić oličenje, i to bledo oličenje kojekakvih neukih, nesposobnih, nesrećnih „vazdupohlova“, „aerodrumova“, demagoga najavljivača, krupnih kriminalaca, pljačkaša na vlasti, koji sami sebi pružaju zaštitu kroz državni aparat koji predvode. A bedni ristovski nije vredan nijedne reči – čist profiter koji se predsztavlja kao glumac i „režiser“.

  11. producentska kuća gospodina ristovskog se zove „zilion film“, je l zbog toga što toliko para planira da otuđi od građana?

  12. Ajte molim vas, samo zato sto je covek podrzao predsednika Vucica na izborima razvlacite ga ovde kako je korumpiran i partokrata. Vrlo brzo ste svi zaboravili kakvu covek karijeru ima iza sebe i koja je ljudska velicina.

  13. Lazar Ristovski je pametan covek i dao je podrsku drugom pametnom coveku i rad svakog pametnog coveka treba podrzati!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.