Slučaj Jajinci: Atentat na Vučića završio u fioci

Godinu dana nakon pronalaska oružja u blizini kuće predsednika Srbije, slučaj i dalje u predistražnoj fazi

Ostavite komentar


  1. Crtani filmovi im nisu ravni.Sve otkrili za 2-3 dana ( kad su trebali puno dima) pa onda udarili zid.Prava policija radi upravo obrnuto, prvo se cuti i radi a posle se prica.

  2. Dokle god narod Srbije dozvoljava ovom demagogu i njegovoj bratiji slobodno unistavanje svega cega se dotaknu nece biti nade za nasu zemlju. Oni ce smisliti jos pet slucaja Jajinci i pokriti pred kamerama i izjavama za RTS koju kontrolisu kao i ostale "medije". Narod Srbije srlja u propast svakim danom, potpomognut botovima koji se kao i njihova sekta ne stide ni sta rade ni sta podrzavaju. Zao mi je ali to je ostalo od moje zemlje. Mozda neke druge generacije nauce drugacije da se odnose sa ovakvim hostaplerima.

  3. Čim pokušaju da opomenu još jednom Mila Đukanovića pmenće i Vučića. Znamo da je posle Mila na redu Vučiću to je ista mafija,koja nikada neće biti optužena ni za šta ali će krojiti politiku Balkana.

  4. Ceo ovaj slučaj je dokazao da su još uvek prisutni ostaci DOS-ovskog režima i da njima ide u prilog što istraga ne napreduje.

  5. Sad mi je jasno zasto su naseg dragog Inauguranta ispracali iz Zuckaste Kuce do glavnog kapizdika.Odmah posle toga je dragi gost razmlatio "dijalog" po Pasaluku na vodi i okolini!!!

  6. I posle Vučić drzi policiju, tužilaštvo, sudstvo itd… To su sve laži. Sve su to koreni žutih koji su nas urnisali za 1 2. godina.

  7. Стижу вести вруће, ни више, ни мање, у близини Куће опсадно је стање! Вест са много бола, радости ни трун, пронађена kола, гепек бомба пун! Кад решења нема, то је прича стара, једина је тема хлеба и игара! Само тихо, тише да се не би знало, опљачкао више а враћа нам мало! Истиче му време, најважнија тема, да пажњу нам скрене од правих проблема!

  8. Ovaj slucaj nije zaboravljen vec se na njemu radi i nasi pripadnici ce u skorije vreme imati informacije i obavestiti nas o tome. Verujem u nase drzavne organe i nasu sluzbu i sigurna sam da ce se taj slucaj resiti.

  9. Radio si u svom interesu, i sa prethodnom vlascu, zajedno ste Srbiju doveli do propasti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.