Slučaj Vučić

Uvrede & podmetanja

Ostavite komentar


  1. Bravo za tekst. Nista istinitije nisam procitala od kada je taj nestali cetnik na vlasti u mojoj jadnoj zemlji. Ovo treba citati danasnjoj omladini. Ovo je primer bez presedana. Neko bi pomislio, izmisljeno. Nazalost, ZIVA ISTINA. Hvala gdine Ivancic.

  2. Viktor ima ono što nema 99% tzv novinara i kolumnista na prostoru bivše nam zajedničke države. Bilo bi posle ovakvih tekstova nepristojno licitirati o čemu se radi. Dakako, maestrovih slika i tamo i amo.

  3. Sad bi neki lazovi i prevaranti rekli jaooj kako divan tekst kako mu je sasuto u lice sve. Niste morali da se mucite da pisete ovoliki tekst za ono sto svi znamo vec nekoliko godina nista nam novo niste rekli. Mozda bi bilo lepo da ste stvarno uradili nesto po pitanju nestalih umesto vredjanja predsednika republike i prezimena Vucic.

  4. Nije mi jasno to stalno blacenje cetnika. Pa cetnici su za vreme rata bili saradnici saveznika USA,Engleske i Francuski. Cetnickog vodju Drazu Mihilovica je odlikovao americki predsednik Hari Truman i danas se po celoj USA nalaze spomenici Draze Mihilovica. Da li mislite da su predsednik Truman i amerikanci bili budale koji nisu znali ko je Draza Mihailovic i nisu znali ko su cernici. De Gol je takodje odlikovao Drazu Mihailovic cetnika pa nije valjda i De Gol bio budala. Draza je dobio i visoko odlikovanja Poljske drzave koja je bila jedna od najvecih stradalnika Hitlerove nacisticke vojske a potomcima partizana i Kominterne to nista ne znaci.Cetnici su bili Jugoslovenska vojska u otadzbini a partizani su bili partijska vojska sto im i samo ime kaze – parti-zani.

    1. Gospođo draga,malo ste se zaneli u priči,pa previđate činjenicu da se u ovom tekstu ne radi o kraljevskoj vojsci,već o sledbenicima kvazivojvode Vojislava Šešelja koji su nas ogadili celom svetu i od čijih ratnih zasluga se još stidimo.Pričam u ime onih koji znaju da se postide.

  5. Не капирам све ово пљување. Колико Вас је за врме рата мислило слично ономе што и Вучић. Колико Вас је било задојено мржнјом према хрватима и злочинима које су починили (да не буде да само нјих осуђујем злочине су починили нељуди на свим странама), колико злочина је почињено у свету од других земаља, па опет, сви ти људи, касније, промене реторику, променило се време, скапирали да тако не иде… И сад само он не ваља? Далеко од тога да га браним, но мени су много гори они у оделцима, који лепо причају, јел тако морају, а онда у позадини раде шта оће.. Овај бар научио којим „говором“ да има у нашој земљи и полуобразованим људима најбољу прођу, маркетинг му је најбољи, зато и побеђује. Ја више у животу да гласам за жуте нећу, толико су ме разочарали, а код Вучића, спољна политика му је одлична, али унутрашња, нажалост очајна…

    1. Rasplakao si me svojom gluposcu,Vucic se enormno obogatio lazuci ljude ,ali uskoro u Beogradu gubi

  6. To je to.Sve tako bilo.To je taj trnovit put do trona.Lep ,veliki stan na N.bg.nagrada bez dana radnog, a sa tim jakim politickim snalazenjem,valjda imao poznatog ucitelja i eto nas u zemlji gde se postavlja pitanje:“Sta da cine mlade generacije“?Da idu od vrata do vrata i zabeleze ili obeleze koje za navedeni profil,a ko nije.Ima li tu radosti i buducnosti ili je pozeljna metamorfoza?

  7. Pozdravljam skup antiSrpski idiota.Vi ste stvarno cancer u Srpskom drustvu i njegova velika sramota.Branimir.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.