Službenim kolima u naprednjačku kampanju

Nazire se rasplet afere oko (zlo)upotrebe službenih vozila za vreme lanjskih izbora u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Nisu oni samo vozili, svi oni su u Lučanima i glasali po nekoliko puta.

  2. Samo napred otkrijete ameriku. svakoj ptivica na grani vrlo dobro zna da svaka partija na vlast i a posebno SNS uveliko koristi sredstva javnih preduzeća i državnih organa za svoje partijske aktivnosti. ne znam šta pokušavate da dokažete ali želim vam puno uspeha u otkrivanju tople vode.

    1. Dobro je sto ipak neko ukazuje da stanje nije normalno iako je vecina oguglala na to. To sto je nesto praksa ne znaci da je „normalno“.

  3. Ovo je slucaj sa visestrukim krsenjem zakona. Pocev od zloupotrebe sluzbenog polozaja, trgovine uticajem, izazivanje opste opasnosti (prisustvo lica sa severa KiM u vozilima bez tablica), kao I krsenje izbornog zakona. Zato bi paznju trebalo posvetiti dogadjajima na terenu, odnosno u samim Lucanima, gde je akciju vodila Drzavni sekretau u MUP, Dijana Hrkalovic. Na ovom primeru se vidi kako SNS krsi propise kako hoce u uverenju da im niko nista ne moze!

  4. Bitno da Đilas i Tadić nikad nisu koristili službeni auto u privatne svrhe… Ma ček, oni su privatni auto koristili u službene svrhe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.