Smajlović povodom označavanja medija na Tviteru: Moramo znati identitet onih koji odlučuju o tome

Ostavite komentar


  1. A inače, mediji obeleženi kao državni od strane Tvitera, to nisu?? Ne dobijaju pare na lažnim konkursima ili skroz otvoreno, samo zato što su na liniji? Da li su ikada objavili nešto što govore iz opozicije, osim ako to nije pljuvanje međusobno, ili saznajemo šta je opozicija rekla kroz odgovore Vučića i podanika? Ovde nije pitanje ko je za Srbiju a ko nije, ali kritičko mišljenje služi da popravi način na koji država radi, a ne čin izdaje.
    Niko nije protiv autoputeva i mostova, ali jeste ako se prave zato da bi neko uzeo provizije. Ako se prave bez ijednog tendera. Tako se ne troše državne pare nego arče. A to je velika razlima

  2. Razvodnjavanje diskusiju.
    Svakom ko imalo i iole gleda TV, čita novine je jasno osim Vama koji želite znati ko stoji iza takve ocene. Razum i zdrava pamet koju Vi menjate.

  3. Koliko sam ja upoznat iza odluke stoji licno gospodin Tviter. Ali, ja bih voleo da znam ko stoji iza uredjivackih politika tih medija?

  4. Smajlovićka, upalite TV, pogledajte program pomenutih tv stanica i pročitajte pomenute tabloide i veći dokaz vam ne treba, ili uzmite sendvič i gurnite glavu u pesak!

  5. Uredno citam kolumne g. Smajlovic. Sve manje nalazim ne recenice, nego reci sa kojima se slazem i koje imaju smisla. Cak ne nalazim ni da su zdravorazumske. Evo ova kolumna, da li je realno da zena koja je tolike godine radila u medijima, koja zna kako stvari funkcionisu napise ovako nesto – posle svega? Dajte ljudi vise otvorite prostor nekome ko ima sta i da kaze. Hvala

  6. Tviter je privatna kompanija, mogu da pisu sta hoce. Pojedinac moze to da prihvati ili ne. Toliko

  7. Ne odlučuju, samo konstatuju. A istina zna da boli. Što se više tone u laž, više se napadaju oni koji govore istinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.