Vučić odgovorio da li se sprema smena Vulina sa čela BIA

Ostavite komentar


  1. Niti opozicija niti Amerika mogu da odlučuju o smeni bilo koga pa ni Vulina već to radi isključivo Vlada.

  2. Dakle, sve što ste napisali o smeni Vulina je laž a vi ste je ili preneli ili izneli? Ali naravno ovo nećete objaviti!

  3. Ovo je jos jedan u nizu dokaza.Da je novinarstvo otislo u aut.Sta se postize time!Pisati neistinite stvari.Postize se to da taj ko to radi.Gubi na ugledu.Tiraz mu je sve manji i manji.A da ne spominjemo o ugledu novinara.Koja postaje misaona imenica.

  4. Samo najveći prevara
    nti i opsenari,mogu
    da daju odgovor,koji
    ima sto značenja a ne kazuje,ama baš ni
    šta.Odgovor o sudbi
    ni Vulina.

  5. „Možda sam i planirao da ga smenjujem…“
    Alo, mamlaze, nije to po ustavu ni po bilo kom yakonu posao predsednika. Raspitaj se.

  6. Kada ga DEA pozove otići će i u Gvantanamo Bay da otpeva sve pesme, i o Jovanjici, tetki….da odruka sve drugare da bi dobio što kraću kaznu

  7. „Radom Agencije rukovodi direktor, koga postavlja i razrešava Vlada.“ – čl. 5 Zakona o BIA…

  8. Hahaha, kakav nastavak trolovanja. Ovo je cisto da se pokaze opoziciji da, bez obzira sto im izlazi pena na usta od besa, nece biti kako oni zele. I tako ce biti dok god budu bili opozicija, sto ce potrajati jos neku godinu, ili makar jos jedan izborni ciklus.

  9. Prošlo je vreme kad su u Srbiji kadrove smenjivali i postavljali strani ambasadori. Vučić sam dinisi odluke i nikakvi pritisci to neće promeniti.

  10. Mira@glupa si ko tocak,po kom zakonu Vucic smenjuje i postavlja direktora BIA,to je posao Vlade.

  11. Nikola sendvicaru to nije Vucicev posao. Milica F ne, Vulin nije Srbrnda, on je unistitelj ovog naroda na kojeg je lajao pas za otkrivanje narkotika. Zamolio bih i administratore da filtriraju ove budalastine nepismenih botova koji nezasluzeno zive na grbaci ovog naroda i koji trose nase pare nezasluzeno i koji ce odgovarati kada se vlast promeni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.