Smrt Ksenije Vučić novi povod za hajku na „Danas“

Vlastima i tabloidima ni smrt nije sveta

Ostavite komentar


  1. Oni su toliko uplašeni da će izgubiti vlast da prosto više ne znaju kud udaraju. Uživam gledajući ih kako se koprcaju.

  2. U ovakvim okolnostima je strašno da se ovakve stvari dešavaju. Još jednom saučešće porodici..

  3. Ova naprednjacka huskacka kamarila (ili bolje da kazem: bagra) je previse otisla daleko sa napadima protiv Danas i drugim medijima koji nisu u njihovoj sferi uticaja. Sve ovo ce im se vratiti kao jedan boomerang!

  4. Još jedan spin pred izbore.Ne kažu „bivša žena“, već uvek „prva žena“. Farsa je dostigla svoj vrhunac kada su svi učesnici u emisiji „Ćirilica“ pojavili u crnim košuljama, a koja je bila upriličena za čerečenje Ponoša.

  5. Molim vas da uporedite vreme smrti sa vremenom održavanja konferencije za medije SNS-SPS. Sumnjam da je Vučić za vreme te konferencije znao da su mu deca ožalošćena, ali je povod tog obraćanja medijima bio važniji.

  6. Aman, ljudi, prvi komentar posle 2-3 dana i iskače mi upozorenje. Sklonite tu budalaštinu.

    Kad premijerka kaže „đilasovski i Šolakovi mediji“ – onda je sve mnogo jasnije. Grudva je zakotrljana.

  7. Samo vi u Danasu radite svoj posao kao do sada: profesionalno i odgovorno! Ne trošite vreme da se pravdate nekim Dezinformerima, Brnabićki i ostaloj bratiji. Njihovo vreme lagano ističe.

  8. Opominje se gospodjica Brnabić da više ne pominje u javnosti maloletnog sina predsednika države Vukana zloupotrebljavajući ga u političke svrhe,
    jer je to krivično delo koje mora biti sankcionisano zakonom u smislu zaštite prava i interesa maloletnika.

  9. Smrt svaka je tuzan trenutak. Ne treba politizovati ovakvu stvar jer to nije ni ljudski ni moralno.
    Uputili ste izvinjenje I tu treba stati. Svako dalje komentarisanje situacije vezano za ovaj slucaj je degutantno i suvisno.

  10. Sramota je koliko su napada Vuciceva deca, sta je sve pisano o koliko je lazi izneto…pojedini mediji treba da se stide.

  11. Takve stvari nesmeju da se omaknu jednom novinskom listu. Podržavala sam vas i ako se nisam uvek slagala. Majka sam i često se pitala kako ta žena podnosi sve o njenoj deci. Sad vidim teško je podnosila srce nije izdržalo.

  12. Zar nije to istina.Toliko je napadan Danilo.Kao svaka majka i ona se sekirala.Pošto joj zdravlje već deceniju uručeno,normalno da su i takve posledice.Šta ste očekivali da su svi kamenog srca kao vi.

  13. Kome ne bi zdravlje bilo „uručeno“ /kako piše Momir/ nakon nekoliko godina života sa Vučićem?! Ili – pod Vučićem. Poput građana Srbije već 10 godina.

  14. vidim da se nije cekalo deset dana na red… za sahranu… znam da ovo zvuci grozno,ali eto… mi smo cekali dve nedelje skoro…

  15. Deo kritike ste i zasluzuli, jer ste dopustili nevaspitanim komentatorima da se javno brukaju i vredjaju.

  16. Sasvim iskren! Kad je Vučiić rekao:
    „Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si verovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu napred“…

    Pomislio sam – samo da se ne zbuni i ne počne o BDP-u i o investicijama.

  17. Aha jadni oni, napadaju ih samo dve televizije i jedne novine, bukvalno… I sad je ona zbog toga umrla. Nije im palo na pamet da je mozda umrla zbog zagadjenja vazduha, istog onog koje je i sama ismejavla pre par meseci, a bas taj zdravstveni problem koji je imala cesto nastaje upravo zbog zagadjnja.

  18. Čujete li vi sebe šta pričate i pišete?! Mi čujemo i pamtimo šta ste pisali i pričali! Zašto glumite žrtve, jadni vi?! Gde su vam osobine ljudskosti i časti?

  19. @Realan, imate vi donekle pravo, samo zaboravljate jednu stvar da su puno tekstova preneseni iz raznih novina i tabloida ali vi na to ne obracate paznju, sa druge strane puno toga je tacno ali vi to ne mozete da prihvatite, moja praporuke, prst na celo i vratiti pamet na mesto. Ziveli

  20. Ne slažem se sa režimskim medijima, koji ne poštuju ni minimum onog što bi trebalo da bi bili nezavisni, u službi demokratije.
    No, i vi bi, ponekad, morali pomenuti nečasne rabote opozicije, a smatrate se nezavisnim glasilom.

  21. List Danas ima vrhunske kodekse.Vec dugo dajete toliko clanaka koji normalnom coveku a i svakoj majci lede krv u zilama. Bilo bi dobro patentirati vase kodekse da ih svi naucimo

  22. Jedini ste list koji čitam (nažalost) jer u ovoj crnoj rupi vi ste najbliži istinitom izveštavanju iako ste ipak daleko od istine , posebno u izvestavanju o svetskoj politici. Jos i prenosite BBC vesti. De ces gore.
    Iskreno, ne mislim da ste slucajno pogresili , u Srbiji niko nista ne radi slucajno. A sad to koristite da prikazete kao neku hajku protiv vas. Bedno ,kao i Informer.

  23. sve koje mrze koristeći i pokojnu gospođu, mogli bi da se prisete zbog čega je pokojnica išla u francusku na operaciju??!! I da je to bila posledica prebijanja od strane „onog“ …… I ko je dao „kovertu“ za operaciju!!! I kada već sve koriste za veličanje „boga“, što ne kažu da je na vidiku i treća gospođa????!!! Da li stvarno nazadni sektaši misle da se ništa ne zna – pa ovo je mali svet??!!!!

  24. Nije prva supruga nego bivša supruga. Makar se tako kaže. Nije naša vjera da imamo prvu, drugu, treću i četvrtu suprugu. Slobodno napišite bivša, ništa strašno što ju je ostavio zbog druge.

  25. A zasto predsednik nije dao ostavku, napustio politiku i tako zastitio decu i sve zene. Njegov izbor je to sto je predsednik,niko ga ne tera silom. A i jedva podnosim sto ne mogu da pruzim deci sve sto moze on.

  26. Pravdanje je nepotrebno.
    Potrebno je da procitate sva vasa izdanja par godina unazad. Tamo sve pise. To se ne moze ni poreci ni opravdati.
    I komentari su zluradi. Pitanje je ko stoji iza njih.

  27. Zato što su krivi. Možda jeste bila greška, mada je moje mišljenje da nije. To su i potvrdili kada su slagali da nikada nisu vređali nikoga iz porodice Vučić. Dovoljno je pročitati jednu kolumnu Kulačina i sve je jasno, a takva mu je svaka. Ima nas koji redovno čitamo Danas, još od njegovog nastanka, ali ipak ne podržavamo bojkot opoziciju. Vidim ja da u Danasu novinari i dalje pokušavaju da budu objektivni, zato ga i čitam, ali se vidi i da su pod uticajem opozicionih političara. Možda ga i ne bih čitao, ali pored Danasa i Politike, koji su najobjektivniji, ali naginju različitim stranama, u Srbiji ne postoji normalan dnevni list.

  28. Nije bitno sta se prica vec ko prica!
    Mi je znamo, ili mi ga znamo i kad tako jedna ne definisana persona nesto kaze, jeli to vredno prepricavati?

  29. Dragan J V,kao i ostal nazadnjaci su one krupne ribe patosnice koje se bude na zvuke vodjine bućke.A od vučka bučka,što bih rekla Ono.

  30. Pazite da ne poverujemo u ovo što pišete. Zar mislite da smo glupi. Sve stoji u vašim novinama o čemu ste pisali.

  31. Toliko reci da je to uzasno! Prava trac partija i nepotrebno nadgornjavanje u trenutku smrti koja zahteva samo tisinu i makar malo ljudskog dostojanstva!!!!!

  32. To je mentalna stvar, ko mrzi taj mrzi 24/7, ne može to da se isključi tek tako.

    Eto, pitajte Čongradin da napiše nešto a da nije iz mržnje – odmah ima da doživi stvaralačku paralizu.

    To što se posle izvinjavate, to je neiskreno, jer je iz moranja.

  33. Huligan je , znamo istoriju, upropastio zivote svojih najblizih, a tek ostalih…

  34. Redovno vas pratim i mislim da ste prilično dobra ekipa.
    E sad, sa svojih 60+ godina ne verujem vam da je to uradjeno greškom ili slučajno.
    Ko god da je u pitanju nije bilo korektno.

  35. Ja ću Kseniju Vučić pameti jedino po tome što je u intervjuu sa Aleksandrom Vučićem lažno optužila da je Vučićevu fotografiju,na protestu učenika,zapalio sin Madje Djordjevića.I još posebno naglasila da je on Djilasov kum.

  36. Aaauu.. Al smi zao i pogan narod.. sramota me. Vi ste prosto spremni Danasovcima glave da secete.
    Jeste, pogresili su, javno se izvinili..
    I sta sad jos hocete od njih ??
    Pljujete, kinjite, osudjujete..lecite se negativom.. Kao da ste svi Bogom dani, moralni i cisti.
    Danasovci,pamet u glavu i samo napred !!

  37. Samo zbog ovakvih stvari neću izaći na izbore politika je jedno smrt jedne žene ma čija bila tuga i tako se treba i ponašati…neka joj je laka zemlja i saučešće porodici…i odmah da rascistimo nisam sendviča naprotiv ali ipak kućno vaspitanje je ne dozvoljava da se valja u ovom blatu zvanom politika gde se ni smrt više ne poštuje….beli listić od mene..poz..

  38. Ana mi sa ovim izjavama liči na psa iz K9 brigade koji mnogo laje na mig svog gazde

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.