SNS Šabac: Profesor Radovanović bez licence

Nastavljene besramne optužbe SNS protiv Kriznog štaba u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Koji deo nije istinit? Da li Zoarn Radovanovic ima ili nema licencu? Da li je ista u struci radio od 2000 te godine ili nije?

    1. Nema ni Ana Brnabic (i jos pola clanova) lekarsku licencu pa je clan kriznog staba.

  2. „koji još nije dokazao da ima licencu za obavljanje poziva“

    Nije ni Aleksandar Pajić (jedan od vodećih SNS-ovaca u Šapcu, i jedna pretekao od korone koju je širio po gradu) još dokazao da zna da pliva, mada se predstavlja kao profesor fizičkog…

  3. VRHUNAC BAHATOSTI I NASILJA SNS-ovaca.
    ZAR MOZE DA SE OSPORAVA UVAZENI SVETSKI PRIZNATI PROF.RADOVANOVIC SA STARLETOM KRIZNOG STABA I GLAVNOG ZAGOVORNIKA UVOZAN1H1 VAKCINE KOJA JE SPALJENA .( za kriminalne radnje nije odgovarao)

    1. Ovo „starleta“ je baš veliki plus za Radovanovića. A u kom rialitiju vi učestvujete sem ovog u Danasu?

  4. Gradjani Sapca zasluzuju bolju vlast od sadasnje.Verujem da ce ubrzo doci do smene iste

  5. СНС БАГРА,себи узима право да напада оваквог човека.То је само доказ да је све што вреди,заа њих недокучиво и недостижно,а најопаснија за њих и њиховог господара је ИСТИНА.Истина ће на крају уништити Вучића и банду.

  6. Tražiti od Prof. Radovanovića licencu, je isto kao tražiti od 99,9 -to % zlata gde je onaj 0.01%. Licence su izmišljene da bi se doktorima uzelo 10.000 dinara godišnje. Ne zna se zašto. Gde idu te pare. Sns gradski odbor nema onih 0,01% znanja koliko poseduje Prof. Radovanović.

  7. Izuzetno postujem I Zelenovica I Profesora Radovanovica….ALI….nazalost ni jedno od 300 objavljenih naucnih radova ne moze da se primeni ni u Sapcu ni u svetu u borbi protiv infekcije Covid19……Infektolozi ..anesteziolozi mogu trenutno da doprinesu mnogo vise o prof Radovanovica.

    1. kopali ste po biografiji dr. Radovanovica i to je otprilike sve sto ste mogli da mu napakujete. I pregledali ste licno tih 300 radova? Neverovatno!

  8. ja licno postujem profesore, ali mi je prosto neverovatno da se novinar poZiva na vikipediju. pa bre u vikipedkiji ima vise netacnih podataka nego u pismejom zadatku prosecnog srednjoskoalca

  9. Bu-hu. Covek u penziji bez licence. A sve sto je potrebno je – uplata. Ima pravo da daje misljenje. I za razliku od onih sa licencom – govori razumno.

  10. Naravno da se ne moze da ospori znanje prof. Radovanovica. Ali ovo su njegovi daci. Ucili su iz njegovih knjiga. Kritikom kriznog staba kritikuje sebe. I ono najvaznije. Virus je apsolutno neispitan, da je suprotno vec bi se nasao lek ili vakcina. Sve u svemu pricate prazne price. Realno da ima problema u radu kriznog staba ali je i cinjenica da je prof. Radovanovic ozbiljno naseo i umesao se u politiku.

  11. Navedene manifestacije su trrebale biti otkazate zbog epidemiloške situacije i zdravlja građana, bez obzira da li je uvedena vanredna situacija

  12. Ok, ako nije bila proglasena vandredna sitaija pa nije mogao da zabrani tri manifestavcije, a mogao je, zasto je onda za vreme vandrednog stanja sazivao gradski odbor DSa u trenutku kada je Sabac bio najvece zariste, kada vec toliko brine o zdravlju naroda. Samo sedi tamo i deli pamet, nije realan ni sekunde vise nego ocigledno je da ta fotelja od koje ne moze tako lako da se rastane je preca od zivota svih nas Sapcana.

  13. Polu pismeni ljudi ocenjuju jednog doktora nauka,profesora fakulteta…Da je kupio ili plagirao te diplome bio bi njihov genijalac! To je sns!

  14. Pa u Kriznom Stabu imamo Vaterpolistu sa FON. Koje licence i kvalifikacije on ima? Umesto sloge i istine SNS gleda zavadi pa vladaj. Ovako Srbija srlja kao Liban u korupciju u kaos dok ne dodje kao u Libanonui do neke nesrece pa ce odgovornost na vlast pre njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.