Sofija Todorović: Srbija kakvu želim štiti svoje građane

Sud u Strazburu stao u zaštitu aktivistkinje za ljudskih prava zbog progona i pretnji kojima je bila izložena na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Divna devojčica bi mogla da ode u u Prištinu ili bilo kiji drugi grad Kosova pa da tamo brani prava Srba i Roma ako sme.Naravno da ne sme i neće jer su joj mentori dali striktna naređenja a obzirom na nadoknadu koja je verovatno lepa,mora poštovati i strukcije.E dragi moji Srbi Srpkinje,dokle ja takvih gnjida među nama Sribija če biti ono što je,kada takve kao ovu Sofiju dovedemo u red edukujući je i objašnjavajući joj da radi isključivo protiv svoje države , Srbija će krenuti dalje.Sram bilo ovu ženo svoga imena,prezimena i onoga šta je.

  2. Da li ovo prisustvujemo stvaranju nove borkinje, aktivistkinje, antifašistkinje, mirotvorkinje….. pa hajde da je odmah predložimo za neko visoko-najviše nameštenje, odmah se vidi da će biti ekspertkinja!

  3. Bravo za sud u Strazburu, a Sofiji svaka cast na hrabrosti. Mrmorenje iz uobicajenih kuloara je samo dokaz vise da je Srbija i dalje hiljadu kilometara daleko od zemlje u kojoj je zivot lep za sve gradjane (bez izuzetka). Nije cudo da skoro svi zele da odu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.