SOS Dečija sela Srbija dobila Ipad uređaje za pohađanje online nastave 1Foto: SOS Dečija sela Srbije

SOS Dečija sela Srbija dobila su juče Ipad uređaje za potrebe pohađanja online nastave. Ove korisne i vredne uređaje u ime Actavisa uručila je generalna direktorka Brigita Tetičković.

„Kvalitetno i kontinuirano obrazovanje oduvek su bili jedan od ključnih sastojaka recepta za uspeh. Danas je gotovo svaki rad nezamisliv bez kvalitetne informatičke opreme. Nadam se kako će ova donacija omogućiti lakše i kvalitetnije provođenje nastave, a svim učenicima dodatan iskorak u njihovom obrazovanju. Drago nam je da smo ovom donacijom dobili priliku da budemo uz one kojima je pomoć potrebna jer ulažući u decu ulažemo i u našu budućnost“, rekla je Tetičković.

Nacionalna direktorka SOS Dečija sela Srbija, Vesna Mraković Jokanović, zahvalila se za donaciju moderne informatičke opreme.

“Na ovaj način dečaci i devojčice kojima pružamo podršku kroz različite programe dobijaju šansu da nastavu prate na daljinu što je, i pored svih napora koje ulažemo, za značajan broj njih bilo gotovo nemoguće“, rekla je Mraković Jokanović.

SOS Dečija sela Srbija je nevladina, humanitarna i neprofitna organizacija koja od 2004. godine radi na unapređenju kvaliteta života dece i mladih bez roditeljskog staranja, osnaživanju socijalno-ugroženih porodica i ekonomskom osamostaljivanju mladih iz ranjivih grupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari