Spasilac: Mulj i rečne struje otežavaju pretragu za nestalim mladićem iz Splita

Ostavite komentar


  1. Nešto se tu generalno ne uklapa! Svaka pohvala za policiju, ronioce, dobrovoljce koji požrtvovano rade svoj posao. Ali, mlad, zdrav, poletan čovek, fakultetski obrazovan, sportista… a tako nekontrolisano ponašanje. Trči oko 3 km po prohladnoj noći u kratkim rukavima! Zaustavlja taksi na samo oko 200 metara od Gotika! Da ga vozi, kuda? Ako je zaista još nakon svega skočio u reku da se ohladi da li je uopšte bio svestan da to nije kao skok u more?! Da li je imao neku dijagnozu, ili je jaka droga i alkohol u pitanju? Ili je stvarno bežao? Od koga? Bog zna, on neka ga sačuva, ako još ima nade. I neka da snage njegovom očajnom ocu i ostatku porodice da se suoče sa svim što će ih snaći u narednim danima. A drugim mladima neka to zaista bude pouka da paze gde i s kim izlaze i provode vreme, jer mudra izreka kaže da loša društva kvare korisne navike, a ovaj mladić ih verovatno ima ili ih je imao…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.