Sport i rekreacija osoba sa invaliditetom na Zvezdari 1Olimpijski sportovi i sportistii Foto: Društvo za sport i rekreaciju invalida Zvezdare

Još jedno sportsko druženje osoba sa invaliditetom u organizaciji Društva za sport i rekreaciju invalida Zvezdare i Sportskog saveza OSI Beograda održano je danas u sali SC „Olimp“ na Zvezdari, uz pomoć i podršku GO Zvezdara i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda.

Uprkos epidemiji kovida-19 i vremenskim prilikama, najverniji članovi invalidskih organizacija i pojedinci iz svih delova Grada uspeli su da dođu do „Olimpa“ i uzeli učešće u sportskim disciplinama: boćanje, pikado, košarka…

Tradicionalno već 11 godina na ovom prepoznatljivom mestu na zvezdanoj Zvezdari, entuzijaste kao što su Jagoda Planojević, predsenica Društva za sport i rekreaciju invalida Zvezdare, Aleksandar Vujčić, savetnik u sportu SSOSIB, Jelena Radivojević, stručni saradnik SSOSIB, održavaju plamen i neguju tradiciju sportskog duha, okupljanja i druženja OSI na Zvezdari.

Današnje sportsko druženje povodom trećeg decembra – Dana osoba sa invaliditetom, samo je jedna od tradicionalnih sportskih manifestacija koje se tokom godine održavaju na SC „Olimp“. U skladu sa prilikama sala nije bila ispunjena učesnicima, kao što je to obično bilo ranijih godina, ali pozitivna energija, radost druženja, sportski duh i zajedništvo nije nedostajalo.

Posle takmičarskog dela, uz uručenje zahvalnica i razgovor, druženje je nastavljeno u prostorijama Društva na SC „Olimp“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari