Srbija ima "čitavu generaciju" ljudi manje nego ostale zemlje

Predsednik Srbije posetio novoizgrađeni Centar za vantelesnu oplodnju u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Ti i tvoja sekta ste najveci razlog zasto je Srbija sve manja. Vec pet godina slusamo tebe i tvoje priucene botove kako pricate prazne price, lazi, i marketinske podvale.

  2. Da Se normalan čovek,nanesreću,još prisutan i,,živ,, u ovOj njgovoj vučko,ebini,UŠTINE, koliko je ovo blasfamično.,On koji je sa ,,sabraćom,,,,DDobrovoljno mobilisao GENERACIJE,,koje se NIKAD NISU VRATILA NA MESTA POLASKA, I NEKI I,,ZBOG,NIŠTA,,OBOLGALJENI, OSTALI,NAUVEK NAPUSTILI U PRAVE SLOBODNE ZAMLJE DA TAMO UVEĆAVAJU,POROD I ŽIVE DOSTOJNO ČOVEKA,SME I DA ,, FAMOZNI,FOND ,LEDY ,DRAGICE ,,SPNTANO,UBACI ,U,SPASITELJSKO,,REŠENJE,,.,,on,SE,,PROMENIO,,NIJE VIŠE ON,,MAGARAC,, A VULIN SE,,SPREMA,, DA UVEDE,,ŠIROKU OBUKU I NEVOJNIH LICA,,ZA BARATANJE ORUŽJEM, OVO Se u medicini,Naziva , hiperproduktivna,, politička Šizofrenija.I to NA,Visokom nivoju,.U Dalmaciji se magarci, I BAŠ Nam kao sluđenoj naciji,sleduje,,samo,,OVAKVO napreDno poređenje,. pa da se kao i takvi neprejedemo jelovnikom,pomenutih, žrtvenika,,..Spasitelj,i spsteljska garnitura do daljneg ima vrena da za sbe i ,kompadrose,,iznedri,i po neko drugčije,ime,,.tek da PLAKNU Zasluge iz duuugačkih,,im ,minulih radova,jer se ,,TIGAR Kao,,simbol,srećom,, zaboravio.,.a,,pozivari, ,relaksirano,raširili potomačke,, dinastije,,Čudom,netaknuti,.

  3. Zahvaljujući tebi i zločinačkoj udruzi balkanskih kasapa miloševića šešelja nikolića arkana mladića karadžića i ostalih.

  4. Zahvali zaumnim politikama koje si podržavao i sprovodio za takav bilans. Licemeru.

  5. Ne nadoknađuje se nedostajuća generacija jednim centrom za vantelesnu oplodnju! To je lakrdija. Za taj cilj treba mnogo više pameti, poštenja, požrtvovanosti, sve ono što Vučić nema. On nije kadar za ovaj cilj. Osim toga on je "proterao" 150000 reproduktivno sposobnog stanovništva! Ljude koje će oni roditi ne može da nadoknadi nikakav centar za vantelesnu oplodnju. I dalje tonemo.

  6. Oksimoron. Znam da mi sve "imamo prvi u istoriji". Ali mi NEMAMO čitavu generaciju u odnosu na druge.

  7. Sme lli neko da Vas pita g. predsednice . KOliko ste vi tome doprineli. Prethodnom, a i sadasnjom politikom???

  8. Čuma od Vucica razbucala generaciju. To im je u krvi i dusi da sve zivo uniste, razbucaju i rasture!

  9. A da probas da zaustavis odlazak medicinskog osoblja….za pocetak.

  10. Za to je najzasluznija osovina zla iz devedesetih.To su ova lica koja i danas gledamo.

  11. za sta se direktno odgovorni svi vi koji ste u vlasti i uz one na vlasti od 1988… treba da se samouhapsite, kada je vec narod takav kakav je, a sramota je takvim narodom manipulisati

  12. Pa svake godine pobegne od tvoje politike oko 40 000 ljudi,o čemu ti pričaš.Moje dete kad je pobeglo za Ameriku pre dve godin,javio mi se sa aerodroma u Majamiju i između ostalog mi je rekao da je njih 19 tog dana sletelo u Majami.E sad računaj Vučiću koliko letova po celom svetu,ali tebe nije briga jer to nisu tvoji glasači.

  13. STo se mene tice, dete vaspitavam u jednom pravcu: na onu stranu grane.Prvo ce, o trosku mom i ove drzave zavrsiti fakultet a onda adio.

  14. Čovek bez osmeha!-Čuvajte se ovog AV-ovog navodnog doktora,koji se dokazao kad su dovezli ustreljenog Đinđića!

  15. Aleksandar Vučić služi se statistikom samo kad treba da prikrije posledice svoje katastrofalne politike.Neka je podatak o povećanju broja rođenih tačan ali neka kaže koliko se povećao broj onih koji su otišli iz Srbije,najveći broj njih-ZAUVEK!Zašto,e na to pitanje neka da odgovor.Zato,da malo pomognem,što su poniženi,oklevetani,potcenjeni svi oni koji ne kliču vođi,dakle oni koji nisu članovi SNS

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.