Srbija na 77. mestu po Indeksu percepcije korupcije

Ostavite komentar


  1. Sefa fudbalske reprezentacije smenismo zbog 30. mesta a sefa vlade zbog 77. unapredismo u predsednika.

  2. Evo u Kg ponovo biraju istor rektora (afera do afere, nepotizam, kršenje zakona, …a tek afera indeks….). U Hrvatskoj su njihovu aferu indeks rešili za 3 meseca. Naša afera indeks evo prođe 10 god i nikom ništa. Profesori s pravnog u Kg prodavali ispite i diplome (a bilo je i profesora iz Bg…) ukupno optuženo njih 76.
    Našta liči država u kojoj ne postoji moral u strukama svako može da vidi u Srbiji.
    Ps. Uzgred danas smo u jednim novinama saznali da je u Bg redovni profesor na Učiteljskom fakultetu postao glavom i bradom Uroš Šuvaković (Mirina desna ruka na BU, čovek za bezbednost, određivao ko je podoban a ko ne. Da širi „moral“ na učiteljskom….A podoban si ako si bio za Slobu i njegove samoubilačke ratove). Inače taj aparačik već odavno predaje na 5 fakulteta u nas pa i Kg… Znači ako si lopov, prodaješ diplome onda su patriote….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.