Srbija pala na 93. mesto na rang listi Reportera bez granica

Ostavite komentar


  1. E moj Vučiću, baš si odabrao prijatelje, Erdogana, Lukašenka, Putina… razumem te za Jinpinga on ti je krvno srodstvo, morao si.

  2. E moj Vučiću, baš si odabrao prijatelje, Erdogana, Lukašenka, Putina … za Jinpinga te razumem on ti je krvno srodstvo.

  3. Mislim da je ovaj „pad“ rejtinga, rezultat rada pete kolone i „reportera koji nemaju granica /a, ni savesti/“. Cinkarenje sopstvene zemlje i sopstvenog naroda je postao „nacionalni sport“ za odredjeni broj ljudi. Pljuvanjem po svojoj državi, iznošenjem poluistina i lažnih vesti, oni smatraju /ako za to nisu plaćeni/, da sebi podižu rejting i ugled medju sebi sličnima. Kada se u „Reporterima bez granica“ medju prvima kotiraju Nemačka, V. Britanija i SAD, znam da se radi o prevarama i licemerju koje, tačno odredjena grupa zemalja, pokušava da predstavi kao nešto drugo.

    1. E moj Zorane, da si pročitao još nešto osim Informera i gledao osim Punka možda bi nešto i razumeo. A ta reč „pljuvanje“ je prostačka i ovde se odomaćila dolaskom naprednjaka na ove prostore.

    2. Nikad, nikad ovde nece biti dobro dok je ljudi poput tebe, matrapaza, lovaca na izdajnike. Ti si izrod ovog naroda, isprdak i ljiga koja svakome prebira po krvnim zrncima. Zbog tebe takvoga i takvih kao sto si ti ovaj narod nestaje sa ovih prostora.

    3. Zorane na vrhu se nalaze Norveška, Danska a ne SAD i Velika Britanija. Pre nego kreneš sa prosipanjem „mudrosti“ pročitaj detaljno tekst. I koji su ti to izrazi tipa pete kolone? U kom ti vremenu i priči živiš? Po tebi sloboda iskazivanja mišljenja je „cinkarenje“ ? A šta misliš da Repotreri bez granica ne umeju da čitaju? Ne umeju da gledaju? Da su im isprani mozgovi? Misliš da oni donose svoje mišljenje na osnovu toga što neko „cinkari“ svoju zemlju? Čoveče jel sa tobom sve u redu? A što ovaj zaključak nije iznet i u ostalim domaćim medijima? Zašto se o ovome ćuti? Jel to po tvom sloboda medija?

    4. Kod reportera bez granica sve prevara do prevare a kod tvog dobrog i izuzetno retko postenog vucica-SA NAGLASKOM NA IZUZETNO RETKO-samo cista istina -je li??E tebi je jadnice sraslo mesto gde bi trebo mozak biti…

    5. Zorane ko god da ste manite se više čitanja Danas-a, nije to za vas, jedite taj sendvič koji ste dobili od Šefa lično kuckajuci komentare iz kozne fotelje, čitajte informer, kurir, alo, nedeljni telegraf, gledajte pink i happy i verujte u zlatno doba.

  4. Biće još gore dok je Vule na vlasti i dok ga EU i Sjedinjene držabe podržavaju zbog rešenja kosovskog pitanja.

  5. A, to su oni Reporteri koji su zajedno sa BBC-em i CNN-om objektivno izveštavali sa Kosova devedesetih godina. Jao majko moja ko u ovom svetu procenjuje objektivnost i slobodu u informisanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.