Srbija prva u svetu po smrtnosti prema listi CIA, ekolozi skrenuli pažnju na vezu između zagađenja i broja umrlih

Ostavite komentar


  1. Nisam neki svestrani stručnjak, ali mogu da primetim da se radi o zemljama nekadašnjeg istočnog bloka, koji je ta CIA i EU dovela na prosjacki štap i svaku vrstu društvene dekadencije i regresije.. ‘Ajde da se poštuju standardi i zakoni kao u USA i SAD, pa da vidimo kako će da bude, prvo zakon o radu i 40 časova radne nedelje, pa sve ostalo..

  2. Ne kazem da zagadjenost sredine nema puno uticaja, ali ljudi cesto zaboravljaju na dva jako bitna faktora, pusenje i losa ishrana. Siguurno smo u samom evropskom vrhu po broju pusaca, eventualno Bugarska ili Rumunija mogu da nas tu pobede.

  3. Pa jedino nas su castili osiromasenim uranijumom. U juznoj Srbiji je br.obolelih od karcinoma trideset puta veci nego pre ’99.

  4. Živim u Americi. Dolazeći u Srbiju svakih 1 – 2 godine, kad izađem iz aerodromske zgrade, osetim neodoljiv miris sagorelog dizela, koji me je bdv uvek privlačio, a u zimskim mesecima sve to pomešano sa mirisom dima čvrstih goriva. To me uvek podseti na rogdni kraj i da sam stigao kući. 🙂

  5. Bravo za Popivac ,da budemo prvi makar i po zagadjenisti vazduha!!!! Sramota unistavaju nas polako ali sigurno vidimo mi crne krovove i kapije ,a takva su nam i pluca ……

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.