Srbija „rafalima“ trese ili stabilizuje region?

Ostavite komentar


  1. E Srbijanci
    Neverovatno???
    Ne plašite se :Žene,mraka,vuka iz šume kao Crnvenkapa,pruta,Toze vampira,nikog živog?
    A plašite se aveti Vuka Brankovića!

  2. Vučić je zaista već „prolupao“ -ako to nije još od puberteta! lupeta koješta, valjda da pomalo zasmeva one koji po Njegošu, „sa brda vide dalje nego oni pod brdom“. U ratnu avijaciju, ratnu tehniku, borbene strategije isl. se AV razume kjao ona čuvena srpska Marica u tamo neku krivu stvar- ali lupa li lupa. „Rafali“ jesu, bar za Vučića i zbog očekivanog mita za sebe, porodicu, partiju, kumove itd. najskuplji na svetu ako ih po komadu plati čitavih 250 miliona -čega dolara, evra? Da su ti avioni zaista tako dobri i ubojiti zašto ih osim Francuza u NATO državama niko ne koristi? Koriste se samo američki borbeni avioni. Hrvatska je sa svojim polovnim „Rafalima“ izuzetak. Doduše kupila je Saudisjaka Arabija nekih 60-tak aviona ali po ceni od oko 160 miliona dolara po letilici. A Vučić? On bi, valjda zbog velike „ljubavi“ prema Makro(n)u da dobrovoljno utera Srbiju, posle izdataka za nikome potreban Expo 27 u dodatni zajendiči dug od najmanje 22-23 milijarde evra i u ukupni državni dug od preko 60 milijardi evra! Drugim rečima -utera Srbiju u BANKROT! I budi sada pametan pa veruj da je Vučić sličan tebi takođe PAMETAN. A nije!

  3. Sto se vise udaraju u grudi I kmece to Sam vise siguran da njihov strah raste. To je divna muzika za moje usi.
    Hrvatijanci su upravo kupili 12 istih aviona, I jel bilo nekih kmececih reakcija?

  4. Prvo sam citao tekst o uporedjenju ..Mig29..i Rafala sa naslovom koje bolji,a mogao je da bude -rafal je bolji.A ovaj tekst ima naslov ,,Da li Srbija Rafalima trese ili destabilizuje region.Naslovi govore sve,kao sto i ne ocekujem da najdemokratskiji medij objavi ovaj komentar.Nastavicu da vas citam zato sto ima mnogo onoh koje ne mogu ni da otvorim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.