Srbija se popela na prvo mesto u svetu po broju zaraženih od korona virusa

U poslednjih sedam dana po broju smrtnih slučajeva 15. u svetu

Ostavite komentar


  1. Ovo je prava slika debakla ove vlasti u pogledu vođenja pandemije. Diletantizam, populizam, povlađivanje najprimitivnijim porivima u stanovništvu. Knjige će jednog dana biti pune ove epidemiološke katastrofe.

  2. Šta sada kažu Vučić i kompanija na ovu statistiku?
    Prvih meseci pandemije terorisali su nas statistikom koja ništa nije značila,sada već imaju opipljivi podaci na osnovu kojih se može zaključivati.
    A tek o vakcinama da ne govorim!
    Staviti naciju za kuniće ne ispitanim
    vakcinama i busati se u prsa kako je Srbija sposobnija i uglednija u svetu je ravno ludilu.

  3. aktuelna vlast nema kapaciteta da shvati razmere katastrofe u koju smo dospeli. Da smo mi neki , radila bi umazana motka.

  4. „Srbija je u poslednjih sedam dana prva zemlja na svetu po prosečnom dnevnom broju novozaraženih od korona virusa na milion stanovnika“

    Od drzave u prvih 5 u svetu po broju vakcinisanih do prve drzave u svetu po broju novozarazenih na milion stanovnika za 5 meseci! Mnogo njih treba da zavrsi u zatvoru zbog ne cinjenja ili zbog pogresnog cinjenja. Svaki dan u Srbiji umre jedan pun autobus putnika a odgovorni okrecu glavu u stranu. U Srbiji pitanje javnog zdravlja je povereno zameniku gradonacelnika umesto da doticni bespogovorno sprovodi odluke epidemiologa.

  5. U svemu smo prvi zahvaljujući predsedniku Vučiću. On uvek pobedi koronu kad treba. Bolji je i od Kim Jong Un-a. Može mu se sa neasertivnim srbljima.

  6. A roditelji presrecni jer ne moraju da gledaju decu po citav dan: prvo su po 7-8 casova u skoli, za mladje radi boravak, posle treninzi, igraonice, proslave rodjendana…mnogi roditelji vec povlace decu iz skola jer drzavu nije briga ako se deca razbole i usput zaraze nedovoljno zasticene ili neadekvatno vakcinisane starije ukucane.

  7. Ja ne verujem nasim institucijama i dobro se secam da su vec „frizirali“ podatke, tako da…

  8. To znači da imamo najbolje antivaksere na svetu! Samo se pitam, kad se već oni-antivakseri ne pitaju, da li ih grize savest za sve one koje su nagovorili da se ne vakcinišu, a koji su preminuli do sada i koji će ubuduće?

  9. Zasto deca jos uvek idu u skolu kao da nema korone ??

    Iz igraonica i sportskih hala kao i sa proslava rodjendana virus dolazi u skole a odatle u kuce.

    Nedovoljno zasticeni i nedovoljno vakcinisani ukucani se tako najcesce zarazavaju.

  10. Da ima mozda najviše obolelih a koliko ostali testiraju stanovnika mislim da najviše i testiramo

  11. Realno. Pri tom ne samo u vezi sa koronom. Kad pogledam prvih 10 na svetu, tu je realno mesto Srbije, u civilizacijskom smislu. To je tačno ta septička jama u koju su nas Milošević, Vučić, Šešelj, Dačić, Koštunica i Tadić ubacili, to su vrednosti koje su oni promovisali. Tim redom.

  12. Sad je pravo vreme za mitinge a ne kad je bilo 2-3000, pa onda opet pusti učesnike na narod

  13. Jedna reč : prokužavanje. A preživeli da ne zaborave na obaveze plaćanja svih prispelih računa i rata kredita kao i glasanja na izborima za aktuelnu vlast. Amin.

  14. Zanimljiv je svet cenzora! Odbijaju komentare kojima se ne može ništa prigovoriti, a ovde objavljuju komentare čiji pisci misle da vakcinacija uništava prirodni imunitet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.