Srbiji stigao zahtev za izručenje Svetozara Marovića i njegovog sina

Ostavite komentar


  1. Sukob interesa: srbijanskih Crnogoraca i crnogorskih Crnogoraca? (Pogledajte na sajtu aeorodroma Nikola Tesla, koliko ima (dnevno) odlazaka i dolazaka, (van turističke sezone) na relaciji Beograd-Tivat-Podgorica i obrnuto. „Kosovske takse“ su beznačajne u odnosu na posledice dvojnog crnogorsko-srpskog državljanstva.

  2. Svako ko je dosao u sukob sa zakonom u svojoj maticnoj zemlji (kriminal, pljacka, ubistva, ratni zlocini ..i sl) moze doci u Srbiju, gde ce ga slicni docekati oberucke. I onda se cude kako evropa i svet ne razume Srbiju, koja je za mir i dobre odnose sa susedima …??.

  3. @vitabrevis: Potpuni nonsense – pomesane jabuke i kruske! Samo Nemacka i Austrija imaju jos uvek (Hitlerov) zakon o zabrani dvojnog drzavljanstva a evo vidimo da im se pridruzila i vrla Crna Gora koji bi i ona da se potkiva! Kakva je to steta u ekonomskom smislu meni uopste nije jasno. Takse na KiM su velika steta za Srbiju i to zna svako ko ima i malo pojma i kontakata u srpskoj privredi. EU apeluje ali ne sankcionise sto je, s obzirom na stalne donacije, prilicno licemerno jer bi mogla glatko da ih ukine da zeli ali ne zeli a stalno izjavljuje suprotno! Tako nece poznjeti postovanje nego naprotiv stalno joj pada ugled u zemljama clanicama!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.