Srce ništavila

Ostavite komentar


  1. Čestitke Nebojši Milenkoviću na izvanrednom romanu, koji spada u sam vrh ovogodišnje produkcije!

  2. O „umetniče“ tzv. Jugoslaviju za kojom kukaš stvorili su srpski i hrvatski nacionalisti – zajedno. Da su se „umetnici“ pitali ne bi bilo ni Srbije ni Hrvatske ni Jugoslavije nego samo grnčarskih „umetnika“ u turskim čakširama i dan danas.
    Inače čemu kukanje pa tvoj ideal danas je pa skoro ostvaren, napredni „umetnici“ kažu Srbi i Albanci sve je to isto – pa već prave malu „Šengeniju“ gde će jelte svi biti „umetnici“ na večnom putu u EU.

  3. Eto, upravo ste zbog toga propali. Prvo, ne znam sta je ovaj uopšte tražio u tim rupama gde se okupljaju degenerici i šljam, vi ih tu zovete „kafane“. Drugo, kad je već i bio, umesto da se stvarno suprostavite degenericima, taj vlasnik „kafane“ prvi, ako treba tojagom da razbije glavu degenericima (od kakvih je na primer ovaj degen ovde potpisan sa Aha) i da izbaci to iz svoje kafane, oni se još izvinjavaju degenericima što su oni normalni.

    I trebalo je da propadnete. Doduše, niste još propali koliko treba, očigledno. Mislim, finansijski. Ono, ko je propao, nisu mu ulice zakrčene automobilima, na primer, to ćempo uzeti ka primer. A što se duše tiče, i duhovnog propadanja, to nikad niste ni imali. Tako je, tako je, niste, džabe se derete.

  4. Pozdravila te moja tetka Emilija i sećaš li se da je rekla“Što više upoznajem ljude to više volim životinje“.Punp pozdrava od Saše Petrovića

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.