Srednjoškolci poručili: „10.000 dinara nam neće promeniti mišljenje, ali ćemo ih uzeti jer su to naše pare“

Ostavite komentar


  1. Razmislite koje sve podatke treba da date da bi ste dobili tih 10 000dinara.
    A da ste svesna deca kao i vaši roditelji, znali bi ste za koga treba glasati i pored svih njegovih satelita.

  2. Ima li šta za nas nezaposlene od 35 do 65? Ne razumem, srednjoškolcima 10000, deci do 16 godina, takodje 10000. Penzionerima uvećanje penzije, smanjenje struje 1000 dinara, pomoć od 20000 dinara, malo li je? Znači, mi ostali, snadji se, pa živi na ovoj skupoći i plaćaj dažbine kako znaš i umeš!

  3. Kako je neko lepo obučio tu decu,da se odjednom zainteresuju za izbore,i da budu vazni,zbog slogana „i ti se pitas“. Nista se vi deco ne pitate,ali neko dobro manipulise vama.Da vam misli dobro,ne bi vas savetovao da izadjete na izbore;naprotiv,objasio bi vam,zasto da.ne izadjete.Oni koji vam daju novac su isti oni,koji vas „ lože“ i ti se pitas!

  4. @Beograđanka
    Ne treba da se daju nikakvi podaci , a koje oni vec nemaju.
    Ziro racun za uplatu i saglasnost roditelja.
    Kad se registrujete za Instagram dajete vise podataka.
    Da se razumemo, nisam ja za vlast, lepo ovaj momak kaze, to su NAŠE pare!

  5. Obično ne volim da komentarišem, ali ovaj put moram jače je od mene. Zato što mrzim ne pravdu. Sve je to lepo i krasno. Samo ne znam šta se deslilo sa onim obećanim parama što su imala pravo sve deca do 16 godina. Ima tu mnogo dece koja nisu dobila. Lično moje dete. Nije mi stalo do njih, pa ako je obećano onda svi treba da dobiju. Nije imalo pravo ni kada se delilo u prvoj od 16 do 29 godina, a ni sada pošto je napunio 16 godina. Toliko o to za našu decu.

  6. 30.000 ljudi u It sektoru ce imati penzije od 1000€ jednog dana . Pitam se kako vlada ulaze novac od njihovih doprinosa.

  7. Dajte,,, i dajte tek rođenim, pa osnovcima, pa srednjaškolcima, pa studentima, pa moja prva plata, pa kad se uda oženi pomozi da kupi kuću, ja rođena 1961,ništa od toga nisam dobila i smatram da sam još uvek normalna i sada moram da čekam 63,6 godina da dobijem zasluženu penziju,,, da nebi uzela prevremenu da mi ne umanje, znači ništa nije onako kako se prikazuje ❤️

  8. Draga deco. To su pare vaših unuka kojima Vučić podmićuje stanovništvo otvorene ludnice zvane Srbija.

  9. Baš smešni komentari o novom uzimanju podataka kojih u postojećim evidencijama o građanima već ima (proverite u e-upravi), a o tome da su to „naše pare“ pa naravno da su naše samo što ih ranijih godina ne videsmo, gde li su bile?

  10. Samo za nas koji smo pred penzijom ostali bez posla na Nacionalnoj Sluzbi nema nikakve pomoci od drzave!

  11. Uzmite-vaše su pare…….samo znajte da je to i vaš dug koji ćete višestruko vraćati.

  12. Promenom vlasti penzionerima oduzeti sve privilegije sve nezakonske uplate drzave da vrate od njih nemozes da uddes u prevoz javne institucije sve naplatiti duplo ni jednom Necu ustupiti mesto u prevozu budi zato se voze u prevozu za 500din.

  13. A sta ce im tacna adresa i broj stanovanja i odeljenje u koje moje dete ide? I odakle im pravo da od skole traze da dostavljaju te podatke u ovakve svrhe

  14. Pa bravo deco. Naravno da treba da uzmete 10.000, to su vase pare koje ce te vi otplacivati jednog dana, ali molim vas, nemojte da glasate za ovu stetocinsku-radikalsku vlast. Imate izbora.

  15. A nezaposleni nista ,strasno! Kad ste redom krenuli trebali ste I ne zaposlenima. Treba I tom narodu pare. Nisu gadljivi !

  16. Ako ne uzmeš pare, nisi se promenio, ako ih uzmeš, promenjen si, svako ima slobodu da se menja kako oće, međutim, kako se čoek menja, tako se i pamet promenila. Valjalo bi bar pamet sačuvati, ako niš drugo…

  17. @Danijela
    Незапосленима од 35 до 65 година нема готовине већ добронамерни савет: потрудите се и почните нешто да радите, чак и ако је испод ваше формалне квалификације. У свим Максијевим самопослугама, кинеским радњама, на многим киосцима, пекарама,… стоје цедуље „Потребан радник“.

  18. Bravo mladi ako vas vecina ima ovakvo misljenje. Pare su vase i nase ako ih uopste ima. Nama i vama sica a njima pokradeni milioni. Nama tuga za vama a vama karta za EU il Ameriku. Da li postoji igde ovako pokvarena banda na vlasti kao u Srbiji.

  19. Imam 55 godina i ama bas nista nisam dobila od ove drzave. Placam porez, placam zdravstveno u PIO i to ne male pare. Porosiljsko nisu placali, deca nista nisu dobila. Oboje stalno u procepu sa godinama.. … Zavrsili fakultete, master diolome iz inostranstva, sve na vreme, odstazirali 2 godine, radiki posoa umesto zaposlenih, bez dinara naknade, bez prve plate….sve smo sami finansirali. Postali su strucnjaci u svojim strukama, koji nedostaju u Srbiji. Ali nisu podobni, ne mere bez sns knjizice, a manjina su. U Srbiji se ne ceni znanje, struka, jezici…. , I na kraju smo teska srca sa suzama poslali ih na zapad da bi imali zivot. Sad su visoko cenjeni strucnjaci u medjunarodnim prrduzecima i mogu da biraju gde, za koga i za koliko ce raditi….. Cekam penziju i odoh za njima…..

  20. Pa ako vam ništa ne znači, odbijte te pare ali ne zaboravite da znači većini roditelja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.