Srpska lista osudila napad kosovske policije na Srbe na obeležavanju Vidovdana

Ostavite komentar


  1. A kada se u Preševu ili Bujanovcu viore albanske zastave, šta će mo onda, odmazdu?

  2. Sve ce se to srediti kada im Vucic prizna Drzavu, … to Siptari samo pomazu svom Vucicu u ‘razbijanju Srpskih Mitova’!!!

Ostavite komentar


Društvo

Oglasio se MUP povodom akcije hapšenja pod nazivom „Belvedere“ (FOTO) 10

Oglasio se MUP povodom akcije hapšenja pod nazivom „Belvedere“ (FOTO)

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu i policijama Republike Austrije, Republike Slovenije i Republike Češke, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Austrije i drugih država Evropske unije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.