Srpski pustinjak „ne razume galamu“ oko vakcina koju stvaraju skeptici

Ostavite komentar


  1. Pustinjak koji je saznao da ima virus koji moze da dodje do njegove strmim usponom dostupne pecine, koji vec zna za tri vakcine i koji je cuo za galamu oko vakcina. Pa i ako se folira, nema se mere u foliranju.

  2. Da, pustinjak je inače medicinski stručnjak. U svojoj pećini proučavao imunologiju i dejstvo prvi put upotrebljivane RNK vakcine… Uz to, u svojoj pećini je uspeo da bez ikakvog kontakta sa ljudima i uopšte svetom sazna za skepticizam i sve mere koje ovaj naš tkzv stručni štab donosi. SVAKA ČAST za dekicu!

  3. U gornjrm tekstu,autor smatra da je Panta Petrović predstavnik srpske politike i načina života,sa kadom za wc i senom za spavanje.Takvo shvatanje je shvatanje većine Srba nacionalista,koji se zadovoljavaju sa takvim načinom života,jer samo Moderator „Danasa“ opet sluša Vučića,jer ne dozvoljava ovakve komentare,koji uništavaju opšta fašistička mišljenja!tako mogu da opstanu! Većina će na izboru da glasa za vodju i moscajaču koji predstavlja takvu nacionalističku klasu,koja je na žalost u većini od „pariskih doktora“,kojih ima malo i koji se boje i da prdnu protiv sadašnje vlasti.Tako smo osudjeni da smatramo da su oni koji rade svi članovi SNS,dok oni koji se bune,podmiruju se sa opljačkanim penzijskim parama,kojim Vučić drži vlast u rukama sa podelom po 20 evra da oni koji ne rade ,a nisu u SNS ne umru.Svi ćute i čekaju prevrat,koji ne dolazi.Tako i oni u srednjim godinama se više ne nadaju nekom prevratom vlasti u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.