SSP: Institucije Zrenjanina još uvek neme 1foto Miroslava Pudar

Prošle subote umrle su institucije ove države, policija je prepustila mesto crnim kapuljačama i nije reagovala , umesto da hapsi njih hapsila je one koji su stali uz svoje sugrađane, saopštila je Stranka slobode i pravde Zrenjanin.

Ni nedelju dana nakon događaja u Zrenjaninu, na staroj pijaci, gde su prvo prebijani pa potom hapšeni članovi stranke SSP i Pokreta ujedinjenih fantoma koji su mirno protestvovali, policija nije saopštila ko su ljudi u crnim kapuljačama.

“Iako smo zahtevali da policija reaguje, nažalost reakcije i dalje nema ili je ne sme biti. Takva SNS klika koja je plaćena novcem građana tuče i vređa, i zato ne može više dobiti ni mrvicu poverenja građana. Sutra bilo ko može biti žrtva nasilja nekog Olivera Mitrovića”, saopštila je potpredsednica SSP Zrenjanin Sonja Pernat.

Kako navodi, Zrenjanin je prestao da bude grad, postao je leglo kriminala i korupcije.

Nesposobnost koja se ogleda kroz fantomske firme, preusmeravanjem novca građana u privatne džepove, nastala prevarom najlošijih žutih, povedena narativom radikala,  uspeli su potpuno da devastiraju grad.

Zrenjanin je paradigma odnosa države prema svojim građanima, interes građana se zanemaruje a interesi investitora jači su od volje građana.

Stanka slobode i pravde upozorava da je sve to što se desilo kršenje ljudskih prava, uskraćivanje slobode govora, i okupljanja kao uskraćivanje slobode društvenog i političkog delovanja i da protiv toga treba da delujemo zajednickim snagama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari