SSP Kragujevac: Kako je odluka gradskih vlasti uskratila deci zimovanje na Kopaoniku

Ostavite komentar


  1. Problem sa ovim odmaralistem je veoma dug.i predhodna gradska vlast je imala problem ,ovi su tek cudo nad cudima,oni ne znaju ni cemu sluzi odamaraliste ,njegovu svrhu.mene muci jedna druga sada auktuelna stvar-izbori.kakav je stav gradskog odbora ssp na kandidaturu g.Ponosa za predsednika? da li se predsednik stranke konsultovao sa gradskim odborom u Kragujevcu,posto je jedan od vecih u Srbiji,pre nego sto je predlozio g.Ponosa kao kandidata? Sta o tome misli clansto,ovde u Kragujevcu,a i drugim gradovima. Iako se radila anketa,gde je g.Ponos bio 3-4 od kandidata po broju glasova uglavnom clanova koalicije,a i simpatizera opozicije.Nisam siguran da je sve to sprovedeno kako treba i pitanje je da li je g.Ponos pravi kandidat za to mesto.Da li moze u ovoj „trci“ da se suprotstavi ovom diktatoru ,a i mi sa njim.isto mislim i za beogradske izbore,gde je kandidat prof. Vladeta Jankovic. Kazu treba pridobiti apstinente,mada se meni taj izraz uopste ne svidja,to su gradjani ,glasaci,kojima je kroz istoriju nase politicke situacije sve dozlogrdilo,mnogi na vlasti su pravili godinama raznorazne promasaje i oni su izgubili su veru i u politiku i u izbore,a mnogo ih je 50% ne izlazi na izbore itd. Da li ih sada mozete pridobiti,da li im mozete prici,cime cete ih ubediti da glasaju za bas tog kandidata,listu.ja znam za sebe,glasacu protiv ovih ,ne znam kako da ih nazovem vise,sve sam reci najruznije iz ovog naseg jezika potosio,protiv njih,pa makar dosao i neki taliban na vlast,a vi razmislite sta radite do 3.aprila posle ce da bude kasno.neka nam je Bog u pomoc.

  2. POJEO NIKOLIĆ I SINOVI NEMOŽE DA ŽIVI U BAJČETINU PA SKIDA MILIONE SA VILOM U BEOGRADU OD BUDŽETA ,.DECA MOGU BEZ KOPAONIKA NEKA SE IGRAJU U PARKU..

Ostavite komentar


Društvo

Oglasilo se tužilatvo zbog smrti porodilje u Vranju 8

Oglasilo se tužilatvo zbog smrti porodilje u Vranju

Povodom smrti porodilje iz Preševa u Zdravstvenom centru u Vranju, koja je umrla ubrzo posle porođaja, 17. aprila, Više javno tužilaštvo u tom gradu saopštilo je da obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A. ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem, kao i da će predmet proslediti na dalju nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.