SSP: Nadležni da utvrde bezbednost pružnih prelaza 1Foto: M. S. / Danas

Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je danas nadležne da tačno utvrde trenutno bezbednosno stanje svih pružnih prelaza na pruzi Beograd – Novi Sad i da ih, ako se ustanovi da nisu bezbedni za saobraćaj, odmah zatvore, upozoravajući i da prelaz na putu Stara Pazova-Inđija još nema upotrebnu dozvolu, mada se koristi.

Povodom prekida saobraćaja na pruzi Beograd – Novi Sad zbog rušenja ograde nadvožnjaka između Inđije i Beške, SSPu saopštenju ističe da je njihov opštinski odbor u više navratae skretao pažnju na nadvožnjak preko na putnom pravcu Stara Pazova – Golubinci, koji posle od više od dve godine nije završen i pušten u saobraćaj.

Na samom nadvožnjaku su uočljiva oštećenja na nosećoj konstrukciji, prilazni putevi samom nadvožnjaku nisu urađeni, a i njegova širina nije dovoljna za mimilaženje bilo koja dva malo gabaritnija vozila.

Posle ovog zastoja na pruzi Beograd-Novi Sad zbog rušenja ograde na nadvožnjaku kod Inđije i prekida saobraćanja voza „Soko“, postavlja se pitanje da li cela deonica te pruge tako loše urađena i koliko je saobraćanje njom uopšte bezbedno, naglašava SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari