SSP: „Novi Sad na vodi” je razbojništvo bez presedana

Ostavite komentar

  1. Rszbojnici a govore o razbojnistvu …da li je to pleonazam ili realnost.

  2. Itekako se može sprečiti NS na H2O ! Razjuriti korumpirani Bagru i gotovo!

  3. @ Mile, zasto spreciti, da li je Sodros zelena oaza. Preporuka obidji je. Da li je brodogradiste i kasarna zelena oaza. Da li je smece zelena oza. Da li je mocvara i leglo komaraca zelena oaza. Pogledaj Mile kakvo je to ruglo i prljavstina. Da li treba most Mile, ma tebi ne treba nista. Isto kako i onaj urbani deo u Beogradu gde su se kotili pacovi i zmije sto ne postade Beograd na vodi.

  4. Obzirom da „pravi“ Novosađani uvek kukaju da im je neko unakazio grad, možda je vreme da se pobune, izađu u ogromnom broju na mesto i spreče gradnju. Ali „pravi“ Novosađani će zabiti glavu u pesak, sačekaće da se sve završi a onda će opet da kukaju. Tako to rade „pravi“ Novosađani.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.