Šta će biti epilog drame na RTS-u: Gledaoci neka se pripreme na povratak devedesetih

Ostavite komentar


  1. Gospodine, pa Srbija je vraćena u devedesete davne, 2012. godine! Ovo sad se radi samo o „utvrđivanju gradiva“ koje je tada postalo obavezno!!! Vučić je izučio „zanat“ od Voje i Slobe, uz značajna pojačanja mraka da bi čuvao samo svoju vlast!

  2. Da li ce se razjasniti zbog cega je predsednik Upravnog odbora RTS pokrenuo ovo pitanje bas u sadasnjem trenutku, ako se zna da ovakvo stanje u RTS postoji godinama?

  3. Bujosevic je neko ko nema karakter. Da ima usprotivio bi se vucicu. Ali avaj, godinama prima ogromnu platu i druge prinadleznosti, ucenjen covek a gazda takve najvise i voli. Kao sto i njega Zapad drzu tu gde jeste tako on i ove njegove slugeranje.

  4. RTS je najbolji dokaz “besmrtne”politike Slobodana Miloševića i nje
    govih trabanata.Čak ni ratnu špicu Dnevnika,nisu promenili.

  5. Sram vas bilo da ste pronsli vakcinu protiv raka ne bi ste zaradili tolike pare. Program vam je za negledanje tako je los.

  6. Najbolje prodje gazda roze televizije.Skide kajmak RTS u i postade vojni liferant.Dva u jedan.

  7. Kao i svuda i na SVAKOM mestu u poslednjih nekolulilo godina sve same teške lopvčine

  8. Šta će biti biće …hapsi lopove koji troše narodne pare i drugi posle neće i sve će biti dobro…ukinuti tv pretplatu odmah…

  9. Ne gledam rts i neka ide u stecaj koliko dugovanja ima rts dobro vece ja sam gledate dnevnik lako je kada narod placa pod prisilom

  10. Odakle vetrovi duvaju nisam siguran. Dojučerašnji urednik kulture RTS drvlje i kamenje na Bujoševića?! Pazite, urednik jednog programa, odlaskom u mirovinu postaje nemiran i iz svih cevi pljuje po glavnom!? Gde je bio kada je primao šestocifrenu cifru od plate? I demanti su mi nekako tanani, ko da priznaju da im ruke nisu čiste. Opšti utisak je da se najprofesionalnija i najbolja lica RTS oteraju na neke druge TV, a od javnog servisa napravi Hepi i Pink! To je cilj!!! Zato devojke i momci opušteno, najbolji ste što ste milion puta pokazali i dokazali. Predsednika UO RTS, za mesec dana, niko neće ni pominjati.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.