Šta je Milan St. Protić govorio posle NATO bombardovanja?

Iz arhive Danasa

Ostavite komentar


  1. Pretpostavimo da je sve ovo tacno sto kaze gospodin Protic.No,trebalo je smognuti snage i suditi Milosevicu u zemlji.Izmedju ostalog i zbog uzurpiranje vlasti i zbog veleizdaje.Jer se domundjavao sa Tudjmanom i NATO-om.Djinjic ga je predao Tribunalu(NATO-sudu).Takvim cinom,cela klika ukljucujuci i Protica je presla na stranu agresora.Samim tim.iz njihovog vidjenja istorije gradjansko-verskog rata u Jugoslaviji nemamo sta da naucimo.Oni su sami pokazali svoje znanje-opravdavajuci ilegalnu i zivotinjsku agresiju NATO-a nad Jugoslavijom.Cak sta vise oni su na Kosarama sisli na zemlju….!!!

    1. Ja neznam ,nijednog politicara koji je osucen, u Srbiji.
      Ta tvoja radikalska teorija,nseto mi nije izvodljiva ,u Srbiji.

  2. Tekst kao da je sada pisao Milan St. Protić. Narod obespravljen, progonjen i sve najgore po nama koji nismo uz vlast. Građani i opozicija idu po gradovima i ohrabruju i obaveštavaju ljude . I sve u svemu ni malo se nismo pomerili za ovih 20 godina.

    1. Jos od pre drugog svetskog rata a i prvog narod na ovim prostorima radi u korist svoje stete.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.