“Šta je Putin tražio od Vučića zauzvrat, znaćemo kad dođe Lavrov u Beograd“: Sonja Biserko o razgovoru dvojice predsednika

Ostavite komentar


  1. @ Georgije
    Ako je već vi a ne Vi, predpostavljam da se odnosi na množinu, tj. nas čitaoce. Ja bih svakako uradio isto što i ostatak zapadne civilizacije, koj nadam se, pripadamo.

  2. Sta je EU dala Rusiji i Pitinu kada je Von der Lajen dala takvu izjavu,vise me to zanima. Mi bas nemamo nista da damo Rusiji,osim da uzmemo isto tako i EU.

  3. Zašto vam nikada ne padne na pamet da će Vučić reći Šolcu upravo isto ono što mu je Lavrov preneo 3 dana ranije! I zašto mislite da se ovi susreti tiču isključivo, i samo Srbije?!

  4. Vreme je da Rusiji naplatimo racune za njen ulog u razbijanju Jugoslavije !

  5. Tužno je što niko iz cele opozicije ne sme da izjavi ovako nešto.

  6. @Srbine, inče najniža cena gasa nije u skladu ni sa europskim vrednostima.

  7. vucic je samo jedan od,srbija je demokratska republika.svi znamo i za referendum,i za neutralnost,i za zamrznuti konflikt i za……….. nije bas sve pitanje zivota i smrti,rata i mira,ne sprdajte se vise sa nama.sve vidimo i sve nam je jasno,prekardasili ste

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.