Šta je sve premijerka Brnabić izjavljivala o Danasu?

Predsednica Vlade Srbije uporno ignoriše zahteve za intervju našem listu

Ostavite komentar


  1. Šta je dotična izjavljivala nije važno. Bitno je da DANAS gubi podršku kritičara režima jer je očigledno prerastao u glasilo samo jedne opozicione stranke koja nema veći rejting.

  2. Treba da kritikujete i napadate Vucica ali se meni cini da vi napadate drzavu Srbiju da vama sve Srpsko smeta da kod vas samo gromade imaju pozitivnu prodju tipa Biserko,Kandic,Latinka Perovic i ostali tkz.drugosrbijanci

  3. Mislim da je najveci problem Premijerke Brnabic sto nema svoje misljenje vec “dobije uvek svoje misljenje” koje kao vojnik mora da saopsti ili jos bolje namentne gradjanima/ medijima. Zaista tuzno za mene I ostale gradjane koji misle svojom glavom I ne boje se da artikulisu svoj stav; tako bi bilo dobro da Srbija ima zenu Premijera sa drugacijim kapacitetom i integritetom.

  4. DANAS nikoga ne napada, čak ni predsednika Vučića a ni gospodju Brnabić već citira njihove reči i dela prepuštajući čitaocima da ocene stvarnost. Ne mora DANAS da objašnjava čitaocima kako se živi u Srbiji, znamo mi kako nam je ali je potrebno objasniti našem vrhu kako se ovde životari. Neka mi predsednik demokratski ustupi svoj jednomesecni prihod (ne platu, prihod) i ja ću njemu moj pa da na kraju meseca razmenimo utiske. Da li se sećate one narodne: da Bog da imao pa nemao?

  5. Da insitucije u drzavi rade svoj posao onda bi i Premijer(ka)radila nesto ozbiljno ovako moze da zaludjuje narod u nedogled

  6. Pitam se, da li premijerka prati medije, koje uređuje Vlada Srbije?
    Ja na internetu pogledam naslovne stranice tih medija i odgovorno tvrdim, da to još nisam gledao i čitao, reći da su dno, realno je kompliment.

  7. „Porodili“ ste mržnju sad je ljuljajte! Jedini „uspeh“ vaše vlasti je duboka polarizacija društva i neopisiva mržnja „naših“ i „njihovih“!

  8. Nemojte vise menjati Danas po padezima! Jer je to veoma gruba gramaticka greska. Iako je ime dnevnog lista, to je prilog i ne menja se. List bi se mogao zvati Juce ili Sutra ili Ovde ili Tada ili Brzo. Kako bi to onda zvucalo? U novom broju Sutraa; dati intervju Ovdeu; specijalno izdanje Tadaa, razgovaramo o Juceu…..
    Besmisleno, priznajte!

  9. Nikada, ali „NIKADA“ neće dozvoliti objektivno i nezavisno novinarstvo u Srbiji!!! Nezavisno istraživačko novinarstvo je stub demokratije. AV sa iskustvom Ministra informisanja u vladi Miloševića najbolje zna šta znači „Sedma sila“.

  10. Predlazem urednistvu da, naprimer, nedelju dana bojkotuje SVE izjave predstavnika vlasti. Oni i tko nista ne rade vec samo pricaju ludacke price, pa citaoci nece biti osteceni. Mozda ce onda nekom od njih pasti na pamet da je CUTANJE mnogo delotvornije od „napada“.

  11. Premijerka Brnabić radi u okviru svojih intelektualnih potencijala,koji po mome skromnom mišljenju,nisu veliki.

  12. To što premikerka izjavljuje nije bitno. Time ona samo pokazuje koliko dobro vaši novinari rade. Jer da nisu dobri, ona nebi ni obraćala pažnju. Ovako stičete što više čitalaca, a ona sama neka udara, sebe u grudi ako može. za bolje i nije.

  13. Kakva država, takav premijer. Narod koji, većinski, žmuri i daje podršku kriminogenoj vlasti i ne zaslužuje bolje!

  14. Da li ona predstavlja sve građane naše zemlje ili je u funkciji partijskog vojnika?
    Retoričko pitanje,ne očekujemo odgovor.

  15. Ne vidim u cemu je problem? U svim normalnim drzavama opozicija sluzi da kritikuje vlast i da ukazuje na greske koje prvi ta ista vlast.

  16. Već sam jednom napisao da ovakvim člancima o AV i njegovoj sviti,samo pravite kontraefekat od željenog…a tek o(da ne kažem neku težu riječ)obsjednutom Corax-u sa istim je neviđena u svijetu karikature…

  17. Predsednik Vučić se hvalio kako je izuzetan šahista. Jedino mi je čudno zašto samo igra sa pijunima. I da li uopšte ima druge figure?

  18. Lepo vam je rekla, „Vi ste blato protiv koga kažete da se borite“. Treba vas samo ignorisati, ionako vas Srbi ne čitaju.

  19. Od lutke na koncu,zbog udobne fotelje izgubljene u svemiru ,sta drugo ocekivati osim da se dodvorava svevisnjem napadima na sve one koji razmisljaju svojom i ne razmisljaju kao ona i njoj slicni.Udobna fotelja cini cuda pa se cak i izgubi svoje JA, a ona je pravi primer.

  20. Na zalost donekle je u pravu ovo Dugme“ ! Vecina Srba cita neko smece , gleda neka baljezganja na nekim televizijama , umesto da citaju prave novine , gledaju neke naucno-obrazovne emisije , i da se upoznaju sa pojmom „kultura “ . Ono ,.. ne ! Nije bas da „Dugme “ nije upravu .

  21. Eeee..i ovu kad vidim..pa se setim i izjave,koju je jednom dala..da nam je sada sa njima,46.000.000 puta bolje..i to ponovi?!?!?!?! Da slucajno ne zaboravimo,ako nismo primetili i izracunali..To moze?! Da nam takvi vredjaju inteligenciju?!?!Gde mi zivimo?!?!

  22. I ovo što izgovori pripremaju je po nedelju dana.Nemojte joj zamerati nije njoj lako sa takvom neznanjem dobro ne promaši zgradu i ode na Kalemegdan u ZO Vrt.

  23. Pa ne znam sta je htela da ovim kaze. Da li nam je ugrozen predsednik nije ili njegova familija nije. Ocigledno je da mu smeta list Danas koji nije pod sapom SNS. To se zove nezavisno novinarstvo.

  24. Samo vi pišite o njihovim bezobrazlucima, neka se bune. Njihova glasila nikoga ne napadaju, blate, slikaju? Zamena teza im je glavno oružje.

  25. Čude me neki komentari nekih „čitalaca “ novine DANAS .
    Možda ne razumeju štivo Danasa , objašnjenja ,,pomoći ne mogu i neće .
    Jedino je moj savet, OKANITE S E Biblije, a to je novina Danas , je sve što bi te čitaoce… smene na uštap,,ikada savetovala.
    Izgubljeno vreme,, JER svi ne mogu da prate visoke frekvencije, logiku.
    Ostavite nama , drugima, koji razumemo, šta pišu novine DANAS …
    Za to je potrebna kvalitetna škola ili bar normalno kućno vaspitanje…!?

  26. Ne sećam se da su premijeri pre Radikala (SNS) Ikada komentarisali članke iz novina i objašnjavali narodu šta to znači. Ima mnogo važnih stvari koje bi kao premijerka morala da objasni. Ali kakva ona takvi i ministri.

  27. Premijerka ne treba da čita Danas jer nerazume tekst, gospođo čitajte Informer i gledajte Pink i bićete srećni.

  28. Realno, društvo i uopšte cela naša država su u poslednjih desetak godina itekako unazadjeni. Pravna drzava, kao osnov demokratije i slobodnog društva, praktično ne postoji jer su sistematski uništavane institucije koje ih obezbedjuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.