„Šta je trebalo, da se ne rukujem“: Vučić o rukovanju sa Zelenskim i sankcijama Rusiji

Ostavite komentar


  1. Vidi, druze, ti bi da se bavis posledicama. Mi, ucesnici protesta, bavimo se uzrokom, a osnovni uzrok stanja u drustvu si ti. Cak su i tvoji Bakareci, Jovanovi i Brnabicke samo posledice – tvoje kreacije. A zasto biras bas kreature je posebno pitanje. Bolje nemas, jer bolji te nece.

  2. Suštinski, Srbija i Ukrajina imaju isti problem a to je očuvanje teritorijalnog integriteta dela svoje teritorije. Bilo bi krajnje neodgovorno da Vučić ima drugačiji stav kada je rat u Ukrajini u pitanju.

  3. Evo glup sam i sendvičar ali neka neko od tih pametnih idiota objasni šta je tačno ovde bio problem ili je jednostavno za njih problem Vučić ma gde bio i ma šta radio.

  4. Јок, најбоље да је ошамарио Зеленског. Који идиот мораш бити па да питаш зашто се рукују.

  5. Kad se Tadic svojevremeno rukovao sa Tacijem na aerodromu u Skoplju cini mi se … Ovakvi su ga kleli do sudnjega dana A kad oni to rade i radili su to je u drzavnom interesu…apsurd!

  6. Драги председниче, само се Ви рукујте. Људски је то.! Али има нешто што није! На томе порадите. И не бацајте тежиште својих промашаја на руковање. Спаси Боже!

  7. Vi ste kolege i treba da se rukujete…mislim na učešće u rijaliti programu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.