Šta piše u Planu vakcinacije protiv kovida 19?

Predviđena vakcinacija oko 1,3 miliona građana do kraja 2021.

Ostavite komentar


  1. Da podsetim minitra zdravlja da je posle zdravstvenih radnika, najugrozenija grupacija radnika-ca na kasama u trgovinskim objektima pored koji dnevno prodje i po nekoliko stotina gradjana medju kojima je i veliki broj zarazenih….Medjutim u planu imunizacije ova grupacija se uopste ne spominje….stamota….

    1. Милоје, ово је само навлакуша за наивне, не секирај се упереним оружјем ће ти доћи на врата. Бићеш и ти и касирке пелцовани и то присилно.

  2. U čemu je fora da jedan te isti lik daje vakcine državnim funkcinerima?

    1. То је представа за малу децу, збуњену, преплашену, дезинформисану, обмануту и обезбожену масу која једва чека да буде роботизована.

  3. Dok ja treba da potpisem neke papire da na sopstvenu odgovornost primam vakcinu,tj drzava pere ruke ako mi nesto krene po zlu, nesto tu nevalja.

  4. Prioritet ministri, zaposleni u ministarstvu, izvrsitelji 100 posto oni su vise u kontaktu nego li medicinari i policija a najvaznija karika, ubice vise ljudi nego vakcina i bolesti

  5. za članove sekte i njihove glasače. A vakcinu su računali da dobiju na poklon, inače bi je bilo daleko više. Toliko o onom – „imamo mi para“!!!!! A izgleda i „provizije“ niko od proizvođača ne nudi – malo smo tržište.

  6. neka rusofili ne brinu bice ruskih vakcina eto i Madjari koji su kao jedini bili porucili ruske vaakcina zarad vakcinisanja marginalnih grupa , sad su odustali .

    1. Nek se evrofili ubrišu, eno Belgijanci se vakcinišu isključivo Sputnjikom V.

      1. Druže, ne znam koga lažeš… Belgija nema u planu nabavku jedne jedine vakcine Sputnjik V. Pročitaj malo vesti.

  7. Pa, kao da ne piše ništa. Malo se razumem u planiranje, pa mi nije jasan „plan“ bez ijednog jedinog roka. Ako bude – biće.

    1. Ne tvrdim da sam strucnjak, ali mi se ovo sve cini suludim. Odnosno da je ovo nestrucni plan…

  8. Ako se citalac pazljivije udubi u „grupacije“ koje su na planskoj listi, moze se opaziti da su spiskovi prioriteta identcni sa grupacijama koje su najvise sklone pritiscima i uticajima vlasti pred svako glasanje i tzv izbore u Srbiji. Na tragu necega od toga upravo je bio komentator pod pseudonimom @Taman dovoljno. Proverite, uverite se. Nadam se da ovim uvidom nisam izvrsio pokusaj drzavnog udara ?

  9. Ako se imunitet gubi posle 6 meseci, uvek če trebati ponovna vakcinacija, Nikada država neće moći da nabavi dovoljno vakcine za celokupno stanovništvo. To znači da će privilegovani sloj dobijati uvek vakcine, a običan narod će ili umreti ili preboleti Covid. Ovako nešto je strašno. Vakcina za sve, a ne samo za privilegovani društveni sloj i one koji ih štite.

  10. За уредника и аутора чланка:

    На насловну страну сте поставили вест стару скоро месец дана. „План“ је објављен 6. јануара и сви медији су тада и писали о томе. Сем тога, евидентно је да је план остао мртво слово на папиру и да се не поштује, пре свега од стране надлежних власти.

    Уместо да се преносе застареле вести, квалитетно новинарство би подразумевало да се потраже одговори на пар питања: Зашто се одустало од прокламованог плана и ко је о томе одлучио? Постоји ли сада неки други план, или се све ради стихијски, као што изгледа нама неупућенима?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.