Šta se čitalo na sajtu Danasa u 2016. godini?

Pogled na prethodnih 12 meseci na www.danas.rs

Ostavite komentar


  1. Razno razni bez vezni članci i tračevi šta je t što truje mozgove naših građana Srbije. Šta uopšte u novinama može pametno da se pročita.

  2. Verovatno su ljude privlacili vise sami naslovi nego tekstovi, a verujem da je bilo jos mnogo zanimljivijih tema koje mnogi nisu ni procitali.

  3. Član sam običnog naroda, ništa iznad, i znam da niko ne čita list Danas a na njihov sajt niko ne ide, možda idu političlari iz vrha države, na lokalima niko.

  4. Kad god pominjete Vučića u svojim člancima, jasno je da će biti čitani. To što negde pišete i neistine, apsolutno nije bitno, bitan je broj klikova.

  5. I ja sam "član običnog naroda" kao i Zoran (mada znam i koristim pravila srpskog pravopisa i gramatike, za razliku od Hedone, Ene i inih vučićevih botova) i rado kupujem i čitam Danas, baš kao i Zoran, jer su to najkvalitetnije novine u Srbiji.

  6. Ja pomislila da su Necenzurisane laži, izložba o medijima najčitanije jer se na izložbi veoma jasno videlo stanje današnjih medija, neprofesionalnog i neobjejtivnog izveštavanja.

  7. Danas je za danas ali ne i za sutra pa samim tim članci odnosno tekstovi prošlosti nisu merilo budućnosti!

  8. Pa, mogu vam reći da mi je vrlo čudno da iznosite ovakvu statistiku. Naime vi verovatno imate preko IP adresa mogućnost da izbrojite posete i šta su posetioci izabrali da pogledaju. Bilo bi mnogo interesantnije da objavite statistiku koja bi vama a i nama pokazala ko više čita "Danas" botovi ili oni drugi. Ja naravno znam i baš zbog ljutnje što mi ne objavljujete komentare, evo predlažem da pogledate i uverite se ko vas u stvari najviše čita. Pa nastavite tako, možda tako treba. Uzgred moji komentari su uvek na liniji koju zastupa "Danas", ali tamo ima neki čika koji me ne voli, a nije Panović. Pozdrav i sve najbolje u Novoj godini, možda bude bolje.

  9. Ovo je samo dokaz da medijskog mraka nema u našoj zemlji i da mediji nekada imaju i prevelike slobode.

  10. Kada se Vođi isprazne baterije koje po danu proizvode mrak on raspiše prevremene izbore. I obrećva: ideće nedelje ćemo, za mesec dan ćemo, a od naredne godine… I prođu dve godine do sledećih vanrednih izbora. .

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.