Šta stoji iza malog odziva za primanje četvrte doze: Nedovoljna informisanost stvara sve više skeptika

Ostavite komentar


  1. Primio sam 2 i jos buster dozu, sve 3 Fajzer, posle godinu dana program na Americkoj TV gde se izjavljuje da ta vakcina ipak menja RNK, za druge na drugoj TV da uzrokuju probleme sa srcem i krvnim sistemom, sve to uz prisecanje da su govorili da se treba vakcinisati i sve ce biti OK, a onda opet jos jednom i uz govor da je to sve, posle toga jos jedna i gotovo, a onda izjava da je vakcina nemocna protiv novog soja. I sada ja treba da verujem da ce vakcina da mi pomogne i da se opet vakcinisem? U ovom zivotu to se nece desiti, imao sam koronu 2 puta, prvi put pre vakcinacije, drugi put posle. Ni jednom nisam osetio bilo kakve posledice, saznao da sam imao koronu po antitelima. Ovo nije pandemija, ovo je cirkus.

  2. Šta stoji?
    Naknadna pamet stoji, opametio se narod posle skoro 3 godine!

  3. Žena u prvom talasu preležala koronu, vakcinisala se, dva puta, sad opet ima koronu. Ja tri puta vakcinisan, pa mi se čini da sam i ja zapatio kao i pre dve godine, isti simptomi. I šta sad, kome verovati????

  4. Niko vise ne veruje u te vakcine ni ovde ni usvetu, a doktori navijaju da se potrose od oktobra treba da se pokave nove vakcine koje bolje “ deluju“ na portalima stalno kruzi u 21 veku “ strucni ljudi“ ne mogu da otkriju vakcinu koja ce stvarno delovati

  5. Sin nije primio ni prvu,moj suprug i ja krajem aprila četvrtu..mladi misle da su nedodirljivi,vrlo su „obavešteni“ upravo preko ovih dirigovanih vladajućih medija i portala.Pametnom dosta!

  6. Vakcinisan 3 puta Astra zeneka fajzer Trenutno bolestan od kovida Toliko

  7. Ako želimo slobodu u kretanju, da mi ne ugrožavamo druge, s da mi budemo zaštićeni , onda jedino rešenje je vakcina.
    Virus se prilsgođava virulentni jea gubi letalne karakteristike.
    Nismo u Evropi iz srednjeg veka.
    Svi zajedno vakcinom protiv mešetara i lažova svuda u svetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.