Stabilan notarski sistem

Ostavite komentar


  1. Stabilnost mu daju zekenaske cene i kontrola da beleznuci mogu da budu samo oni koji prilazu sns-u.

  2. Partijskoj drzavi potrebni su finansijeri, otuda i notari, komunalna policija i sve druge izmisljotine „vodje“. Srbi jos ne shvataju da zive u mekom fasizmu.

  3. Potpuno nepotrebna kasta koja ne služi ničemu osim punjenju džepova privilegovane neodgovorne grupe.
    Potvrda je i izjava predsednika komore koji sam tvrdi da nisu odgovorni za ono što rade u pravnom poslu. A kako bi i bili kada im je jedina uloga da uzimaju veliki novac za potpuno bespotrebne overe, koje može da uradi svaki iole obrazovani građanin.

  4. Ti koji se u Srbiji samonazivaju ‘notarima’ su blizi obicnim reketasima nego pravim notarima. Opseg nadleznosti je siri (ili uzi) je formulacija koja proizvodi zabludu. Radi se o odgovornosti koja je u slucaju srpskih notara prakticno nikakva. Notar u Nemackoj je bitan faktor uredjenosti drustva. Dok su oni bili i u Vojvodini i najmanje selo je bilo izgradjeno ‘pod konac’ sto se i dan danas vidi. Kako dodjose srpski „notari“ Kaludjerica se protegla sve do ‘Beograda na vodi’

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.