Stanare Bristola izbacuju na „parče“

Ministarstvo odbrane tužilo pukovnika u penziji Miodraga Kuljanina

Ostavite komentar


  1. Ne znam da li su ove informacije tacne, treba sacekati i proveriti izvore koji su plasirali ove informacije.

  2. Je** ga, da je ta vojska gde su oni bili oficiri pobedila oni bi mogli racunati na stanove u ‘Beogradu na vodi’ ali nije. A porazena je i zbog toga sto su se ovakvi i pokupili sa fronta da bi se dokopali Beograda i postali ‘beogradjani’….A za njima navalio i onaj svet iz istih razloga. Beograd se od takvih naduo do pucanja.

  3. Niste znali da branite Jugoslaviju u kojoj ste bili profesija na ceni, sada je red da snosite posledice jer nacionalisti nemaju milosti ni solidarnosti.

    1. Ne može se braniti Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, BiH, kada su narodi u tim bivšim republikama odlučili da žive u svojim državama. Srpski deo JNA je uspešno držao sve srpske krajeve, dok velike sile nisu naredile povlačenje. Ovi časni oficiri nisu izgubili ni jednu bitku. Rat su izgubili političari a ne srpski deo JNA.

  4. Zasto se ne zapitate ko je bio Vrhovni komandant vojsci u kojoj su bili ti oficiri , vojnicki izvrsavali naredjenja pri cemu su mnogi poginuli,ostali bez igde icega,razboleli se…U cemu je njihova krivica?

    1. Dosta više laži. Bristol se zaloupotrebljava već decenijama. Svastike, unuci, tetke i td. svi tu žive, a ništa ne plćaju. Isključivo gospodaa hoće centar, ali besplatno.

  5. Hm vrlo su informacije povrsne, treba se proveriti njihova tacnost pa onda dati sud.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.