Stanari ogorčeni korona žurkama u užičkom kafiću, gradonačelnica obećala rešenje

Ostavite komentar


  1. Eto, docekali penzoshi da proteraju buku iz svoje zgrade. Sada ce da se igra sah i prica o Vucicu na miru

  2. Mi već godinama, a naročito u doba corone trpimo po vascelu noć divljanje, arlaukanje i kobajagi muziku u parku ispod prozora zgrada. Ljudi zovu policiju u sitne sate, jer spavanja nema, a bolesni trpe nepodnošljivu šikanu rulje. Policija i dođe, ali gradonačelnica (Niš) ni okom da trepne, ni prstom da makne. Olakšavujaća okolnost: ni gradski kajmakami pre nje nisu mrdali, da se zamere biračkom telu. Biračkoj telesini, bre.

Ostavite komentar


Društvo

A ko pita prosvetare 10

A ko pita prosvetare

U situaciji u kojoj su institucije razrušene, osiromašene, nemoćne, ucenjene pa time i nesamostalne i zavisne, svoj posao ne rade, nereagovanje je često dovoljan uslov za bezakonje, koje se o glavu obija prosečnom građaninu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.