Stanford analizirao 8.558 obrisanih Tviter naloga naklonjenih Vučiću

Ostavite komentar


  1. Bravo za Tviter i analizu uglednog univerziteta.
    Dolazi dan kada ce realna stvarnost pobediti virtuelnu, na zalost kod nas kriminogenu na celu sa SNS i Vodjom.
    Posle toga treba da usledi lustracija i krivicna odgovornost.

  2. znaci na tom tviteru sme se promovisati samo opozicija, ili sam ja nesto pomesao. je.o vas sve tviter

      1. Ee bože majko mila, jos facebook k instagram, a ako da bog, informer, s.telegraf, alo i kurir da postnu proslost, da bude vise novina poput Danas, onda ćemo da licino na drzavu

        1. To da li su nalozi korišćeni za „veštačko jačanje popularnosti“ kao što se tvrdi najbolje će se videti na sledećim izborima.

    1. Ta kamara je delovala kao organizovana kriminalna grupa (u sferi politike) , Twitter je to samo konstatovao, interesantno je da je slična grupa delovala i u Saudijskoj Arabiji !

      1. Koliko su para dobili za te nepismene tekstove, moglo se kupiti bezbroj respiratora

    2. Dali ti vidiš da neko promoviše bilo koga iz opozicije. Takvi nalozi ne postoje. Možda neko ko je za opoziciju, pusti neki komentar, ali nije isto kad ti napraviš 8558 naloga, isključivo u promoterke svrhe.

    3. Malo matematike za osnovnu skolu,i malo logike molim…
      8500 hiljada profila sa preko 40mil. tvitova,u kojima se iskljucivo hvali vlast je svakom pametnom sumnjivo.Ne bi me cudilo da su svi koristili jednu ili nekoliko ip adresa,pa su tako i skrenuli paznju na sebe.Verujem da je neko objavio 50000 tvitova sa izjavama opozicije takodje bi bio blokiran…

    4. Pomešao si naravno, ti možeš imati jedan nalog, ali ne 8000!
      Da bi širio lažne i informacije!

    5. Nisi ti baš mnogo shvatio. Ako imaš novine koje na dnevnom nivou izbacuju preko 90% vesti kao lažne, mislim na Alo, Srpski telegraf i Informer, najavljuju atentat na šefa svaki dan, a onda ih preko 8500 „ljudi“ na Twitter – u još promoviše a svaku reč šefa opisuje kao sveto pismo, kako to nazivaš? Pri tome uredno napadaju svaki nalog koji je protiv toga sa potpuno istim rečnikom. Ne treba biti mnogo pametan, a ti sam zaključi koliki je tvoj domet po tom pitanju

    6. Nisu mu obrisali naloge, vec se pita, otkad se na drustvenim mrezama sme pruzati podrska samo jednoj, a ne drugoj strani… Odavno sam vec prestao pisati na Tviteru zbog opozicionarskih botova, a i ovih drugih. Odgivarali du na svaki tvit, nusu dizvoljavali konstruktivnoj diskudiji da zazivi, a ti nalozi postoje i dalje.

  3. Lustracija za sve politicare koji su bili na vlasti u Srbiji ikad, sve otalo nece valjati. Istio i za sve novinare.

  4. 8,5 miliona linkova ka pinku,informeru i alou! Koji mozgovi?! Kompletno pohapsiti sve kad smenimo ovu bandu sa vlasti!

  5. Bravo,da im neko stane na rep. Botovi su placeni iz budzeta Srbistanske vlade.

  6. Pročitate li ljudi ono što napišete ?
    Ne može : „Što priliči Jupiteru , ne priliči …“ , a sebe smatramo Jupiterom i propisujemo ko je …
    Neka piše šta ko hoće i gde hoće . Ionako pismeni , a takvi uglavnom koriste IT , osećaju nelagodnost u stomaku od tih zaumnih napisa .
    Druga priča je ako koriste državne resurse i radno vreme .
    Onda IT i pravni timovi , činjenice , pa na Sud .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.